Staruri ale muzicii britanice i-au scris premierului Theresa May pe tema Brexit

07 octombrie, 2018

Staruri ale scenei muzicale, între care Ed Sheeran, Sting, Damon Albarn şi alţi câţiva zeci de muzicieni inclusiv din afara Regatului Unit, i-au trimis o scrisoare deschisă prim-ministrului Theresa May, exprimându-şi îngrijorarea faţă de consecinţele ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Marea Britanie şi UE au căzut de acord asupra prelungirii tranziţiei pentru Brexit după un summit fără rezultate

Liderii Uniunii Europene şi-au acordat câteva săptămâni în plus-poate chiar până la finele anului-pentru a ajunge la un divorţ amiabil cu Marea Britanie, după ce în summit-ul Brexit de

Viața secretă a scriitoarei Agatha Christie. A ajuns miliardară din scris fără să scrie un rând cu mâna ei!

La mijlocul lunii septembrie, s-au împlinit 130 de ani de la nașterea „reginei romanelor polițiste”, britanica Agatha Christie. Celebră pentru romanele „Zece negri mititei” sau „Crima

Dăncilă și MAREA ASCENSIUNE. Detalii neștiute din trecutul premierului. Cineva de la nivel înalt a semnat pentru ea

Victor Ponta a declarat că este în permanenţă „certat” cu privire la faptul că şi-a pus semnătura pe candidatura actualului prim-ministru, Viorica Dăncilă, la Parlamentul European.

BREXIT. Procesul se vrea ÎNTÂRZIAT? S-a propus AMÂNAREA TRANZIȚIEI cu un AN

Negociatorul UE este deschis extinderii cu un an a procesului de BREXIT, dar vine cu câteva condiții pentru Theresa May. Unde vrea UE să ajungă cu această mutare?

BREXIT: Un summit european pentru a rezolva IMPOSIBILUL

Cu cinci luni înainte de Brexit, șansele unui acord de ieșire din UE sunt infime. Liderii europeni se adună la masa negocierilor pentru vorbe.