"Spiru Haret" organizează licenţa in septembrie, cu accesul presei

09 august, 2010

Ministerul Educaţiei îşi dă acordul de principiu pentru organizarea unei sesiuni de licenţă pentru absolvenţii de la Universitatea „Spiru Haret", dar pune condiţii.

Vezi si: Astfel, reprezentanţii USH vor comunica ministerului, până la 15 august , un tabel nominal cu persoanele care vor susţine examenul.

În răspunsul ministerului, se arată că până la 20 august, universitatea va trebui să trimită listele cu profesorii şi conferenţiarii universitari proprii care vor face parte din comisiile de examinare. Potrivit documentului, licenţa va avea loc numai în locaţiile avizate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii Învăţământului Superior, iar universitatea va comunica programarea examenelor, sălile şi datele când vor avea loc examenele.

De asemenea, subiectele vor fi elaborate de comisii numite, iar examenul se va desfăşura exclusiv prin prezenţa candidatului în faţa comisiei.

Presa are acces la toate examenele.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Epidemia de GRIPĂ bagă SPITALELE în CARANTINĂ. Mai multe centre MEDICALE din BUCUREŞTI au LIMITAT accesul rudelor

Mai multe spitale din Capitală, între care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Spitalul de Copii

Se schimbă vârsta de pensionare! Mii de români se pot pensiona la 65 și 67 de ani din septembrie

Crește vârsta de pensionare pentru mii de români. Aceștia au posibilitatea de a ieși la pensie la vârsta de 65, 67 de ani.

Papa Francisc și-a stabilit PRIORITATEA pentru vizita din România. Accesul va fi PUBLIC!

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că Papa Francisc va vizita Catedrala Mântuirii Neamului cel mai probabil pe 31 mai.

Oana Pellea, într-o nouă comedie romantică,ƒ „Frumos e în septembrie la Veneţia"

După succesul spectacolului „Idolul şi Ion Anapoda”, de la ArCub, actriţa Oana Pellea revine pe scena Centrului Cultural de pe Lipscani, într-un nouă comedie romantică „Frumos e în

Oana Pellea, într-o nouă comedie romantică: „Frumos e în septembrie la Veneţia“

După succesul spectacolului „Idolul şi Ion Anapoda”, de la ArCub, actriţa Oana Pellea revine pe scena Centrului Cultural de pe Lipscani, într-un nouă comedie romantică, „Frumos e în