"Spiru Haret" organizează licenţa in septembrie, cu accesul presei

09 august, 2010

Ministerul Educaţiei îşi dă acordul de principiu pentru organizarea unei sesiuni de licenţă pentru absolvenţii de la Universitatea „Spiru Haret", dar pune condiţii.

Vezi si: Astfel, reprezentanţii USH vor comunica ministerului, până la 15 august , un tabel nominal cu persoanele care vor susţine examenul.

În răspunsul ministerului, se arată că până la 20 august, universitatea va trebui să trimită listele cu profesorii şi conferenţiarii universitari proprii care vor face parte din comisiile de examinare. Potrivit documentului, licenţa va avea loc numai în locaţiile avizate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii Învăţământului Superior, iar universitatea va comunica programarea examenelor, sălile şi datele când vor avea loc examenele.

De asemenea, subiectele vor fi elaborate de comisii numite, iar examenul se va desfăşura exclusiv prin prezenţa candidatului în faţa comisiei.

Presa are acces la toate examenele.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump PUTEA OPRI ATENTATELE de la 11 septembrie 2001. Mărturie incredibilă. Breaking news la Casa Albă

În ultima sa postare de pe Twitter, Trump a întețit atacurile sale cu privire la manipularea de către Washington a „vânătorii” pentru Bin Laden.

Ion Cristoiu, despre viitorul presei în România: „Vom ajunge să vorbim prin semne”

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o scurtă radiografie a viitorului presei românești, într-un interviu unic acordat lui Adrian Sârbu.

SUA au cheltuit aproape şase trilioane de dolari pe războaie de la atentatele din 11 septembrie

Statele Unite au cheltuit aproape şase trilioane de dolari în războaiele care au avut loc după atacul de la 11 septembrie 2001, potrivit unui raport de la Watson Institute.

CIA şi „serul adevărului“: ce li s-a pregătit suspecţilor de terorism după atentatul de la 11 septembrie

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) din Statele Unite intenţiona să utilizeze în cazul suspecţilor de terorism reţinuţi după atentatele din 11 septembrie 2001 un medicament despre care se

Acțiuni jalnice împotriva presei. Decizia șocantă luată Robert Negoiță în toiul nopții

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a hotărât să ridice chioșcurile de ziare în toiul nopții și astfel, continuă ofensiva edililor PSD din Capitală împotriva presei.