"Spiru Haret" organizează licenţa in septembrie, cu accesul presei

09 august, 2010

Ministerul Educaţiei îşi dă acordul de principiu pentru organizarea unei sesiuni de licenţă pentru absolvenţii de la Universitatea „Spiru Haret", dar pune condiţii.

Vezi si: Astfel, reprezentanţii USH vor comunica ministerului, până la 15 august , un tabel nominal cu persoanele care vor susţine examenul.

În răspunsul ministerului, se arată că până la 20 august, universitatea va trebui să trimită listele cu profesorii şi conferenţiarii universitari proprii care vor face parte din comisiile de examinare. Potrivit documentului, licenţa va avea loc numai în locaţiile avizate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii Învăţământului Superior, iar universitatea va comunica programarea examenelor, sălile şi datele când vor avea loc examenele.

De asemenea, subiectele vor fi elaborate de comisii numite, iar examenul se va desfăşura exclusiv prin prezenţa candidatului în faţa comisiei.

Presa are acces la toate examenele.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cum a ajuns Ludovic Orban de RÂSUL presei INTERNAŢIONALE: Cineva a citit prea multe romane cu SPIONI

Scandalul denunțului penal depus de Ludovic Orban împotriva lui Dăncilă a ajuns și în presa internaţională, mai precis în Israel. The Jerusalem post concluzionând: că cineva din opoziţie a

STUDENT INDIAN de la SPIRU HARET a murit încercând să scape de DOI bărbați care îl SECHESTRASERĂ sub amenințarea unui CUȚIT

Un cetăţean indian, student la Universitatea Spiru Haret din Capitală a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti pentru a scăpa de doi bărbaţi care l-au deposedat de

Elena Băsescu și-a programat a treia cezariană? Speculațiile presei tabloide

Elena Băsescu vrea ca totul să fie de neuitat şi a decis ziua în care va aduce pe lume cel de-al treilea copil

Doliu în lumea presei. A MURIT un jurnalist cunoscut

Jurnalistul Ştefan Ciocan a murit, vineri, la vârsta de 49 de ani. Anunțul a fost făcut de apropiaţii săi şi confirmată de colegii de breaslă.

Doliu în lumea presei! A murit un jurnalist CELEBRU. Se spune că și-ar fi PREVESTIT SFÂRȘITUL: „M-aș agăța de orice ca să...”

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști contemporani, Marian Ioniță, a murit la vârstă de 89 de ani. S-a stins din viață în locuința să din București.