"Spiru Haret" organizează licenţa in septembrie, cu accesul presei

09 august, 2010

Ministerul Educaţiei îşi dă acordul de principiu pentru organizarea unei sesiuni de licenţă pentru absolvenţii de la Universitatea „Spiru Haret", dar pune condiţii.

Vezi si: Astfel, reprezentanţii USH vor comunica ministerului, până la 15 august , un tabel nominal cu persoanele care vor susţine examenul.

În răspunsul ministerului, se arată că până la 20 august, universitatea va trebui să trimită listele cu profesorii şi conferenţiarii universitari proprii care vor face parte din comisiile de examinare. Potrivit documentului, licenţa va avea loc numai în locaţiile avizate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii Învăţământului Superior, iar universitatea va comunica programarea examenelor, sălile şi datele când vor avea loc examenele.

De asemenea, subiectele vor fi elaborate de comisii numite, iar examenul se va desfăşura exclusiv prin prezenţa candidatului în faţa comisiei.

Presa are acces la toate examenele.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Vineri 21 septembrie

Nr. 8330 24 de pagini 2,8 lei

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (21 septembrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Spital în CARANTINĂ. Accesul vizitatorilor e interzis

Spitalul Orășenesc din Aleșd a fost pus în carantină, ca urmare a numeroaselor cazuri de hepatita A apărute în zonă. Reprezentanții unității sanitare susțin că instituirea carantinei și

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (20 septembrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Luni, 24 septembrie, Adevărul îţi prezintă „Tezaurul României de la Moscova“

Continuând seria „Documente Istorice”, cartea „Tezaurul României de la Moscova”- autor Mihail Gr. Romaşcanu, va fi distribuită împreună cu ziarul Adevărul începând de luni, 24