Spectacolul „Kali Traš”/„Frica Neagră“, o coproducţie Giuvlipen - Teatrul Evreiesc de Stat, despre Holocaustul Romilor

04 iunie, 2018

Compania de teatru Giuvlipen, în parteneriat cu Teatrul Evreiesc de Stat, vă invită miercuri, 6 iunie, de la ora 19.00, la TES, la premiera spectacolului ”Kali Traš / Frica Neagră”, o co-producţie bilingvă română - romani (cu traducere în română), adaptare liberă de Mihai Lukacs, după romanul ”Cu moartea-n ochi”, al scriitorului şi supravieţuitorului rom Valerică Stănescu.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce cred managerii despre viitorul industriei românești

Barometrului Industrial, realizat de IRSOP şi SNSPA arată evoluția industriei și așteptările managerilor în privința activității viitoare. Concluziile din septembrie sunt cât se paote de

Ministrul Finanţelor a făcut PRECIZĂRI despre SALARII. CUM se vor DIFERENȚIA

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunțat sâmbătă, la România TV, că a stabilit o strategie foarte clară în legătură cu modul în care salariile vor creşte în 2019.

S-a aflat ADEVĂRUL despre cea mai CONTROVERSATĂ MOARTE. Ce l-a UCIS, de fapt, pe patronul MICROSOFT

Adevărul a ieșit la lumină în cele din urmă. Misterul celei mai controversate morți a fost rezolvat. Ce l-a ucis, de fapt, pe cofondatorul Microsoft, Paul Allen?

TOADER îl ATACĂ pe Iohannis. ULTIMELE PRECIZĂRI despre OUG

Tudorel Toader, ministrul Justiției din România, a făcut noi precizări cu vedere la OUG. Acesta nu a ezitat să sublinieze că șeful statului, Klaus Iohannis, ar fi trebuit să cunoască anumite

LOVITURĂ pentru FIREA. CNAIR face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre „modul de operare” al PRIMARULUI CAPITALEI

CNAIR a emis un comunicat în care susține că primarul Capitalei, Gabriela Firea, vehiculează public informații „neverificate și trunchiate”.