Spectacole cu casa închisă la Festivalul de Teatru de la  Sibiu

12 iunie, 2018

Premiera lui Silviu Purcărete, "Povestea prinţesei deocheate",„Hedda Gabler“, cu Ofelia Popii în rol principal, "Regele moare", "Karamazovii", "Trei surori" sunt printre spectacolele care au fost cap de afiş în primele zile ale Festivalului de Teatru de la Sibiu, desfăşurat în perioada 8-17 iunie.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Festivalul George Enescu. Premiul I, la secțiunea vioară, n-a fost acordat! S-au premiat doar locurile II și III

Vikram Sedona (Italia, 18 ani) este câștigătorul locului al doilea la secțiunea vioară a Concursului Internațional „George Enescu”, ediția 2018.

Axa strategică Sibiu-Washington. Regele Cioabă vrea să-și apere supușii de imigranţii sirieni cu ajutorul lui Trump

Imigranţii sirieni care ajung în Europa au un nou adversar: Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al rromilor. Acesta a vizitat Statele Unite ale Americii și vrea nici mai mult, nici mai puţin

Un MOGUL de STÂNGA împotriva lui Trump: Candidat SURPRIZĂ la Casa Albă

Miliardarul Michael Bloomberg, de trei ori primar al New Yorkului, a declarat că se gândește la o candidatură la prezidențialele din 2020.

A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie

Un bărbat care a împușcat în direct la televiziune un angajat al primăriei care venise să-i dărâme casa cu buldozerul, a murit la un an de la eliberarea din pușcărie.

Festivalul George Enescu. Ultima săptămână, marii câștigători

Festivalul George Enescu, cel mai mare eveniment muzical din România, continuă și săptămâna aceasta să-și încânte spectatorii. Participanții, 400 de tineri muzicieni din 46 de țări de pe