Sony Xperia Tablet S: 100% entertainment&lifestyle

28 septembrie, 2012

Primul "întâlnire" cu tableta Xperia S de la Sony am avut-o cu ocazia târgului internaţional de electronice de la Berlin (IFA, 31 august – 5 septembrie). Înghesuială maximă la standurile gigantului nipon, cu greu să o ţii numai pentru tine şI să tragi câteva fotografii (în premieră) fără să intre în cadru vizitatori. Şi ei de-abia aşteptau să o atingă, să o butoneze şi să relateze imediat "hand-on", "primele impresii" etc.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

A început numărătoarea inversă pentru deschiderea celui mai mare complex de entertainment din București. Zeci de vedete și sute iubitori de distracție vor trece pragul Face Club Bucharest (P)

Zeci de vedete de prestigiu din România vor fi prezente la petrecerea grandioasă organizată Sâmbata, 25 noiembrie, ora 23.00, cu ocazia deschiderii FACE CLUB BUCHAREST, cel mai mare complex de

A început numărătoarea inversă pentru deschiderea celui mai mare complex de entertainment din București (P)

Zeci de vedete și sute iubitori de distracție vor trece pragul Face Club Bucharest

Cea mai influentă femeie din media şi entertainment

Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, a fost desemnată cea mai influentă femeie din industria media şi de divertisment într-un clasament anual publicat de Forbes.

Ea este CEA MAI INFLUENTĂ FEMEIE din media şi entertainment

Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, a fost desemnată cea mai influentă femeie din industria media şi de divertisment într-un clasament anual publicat de Forbes.

HOROSCOP Librăriile nu mor, ca și Jeana, se transformă! În epoca ”tablet-dependent culture” cărțile trăiesc o nouă viață.

HOROSCOP Este o tendință mondială, spune Lorraine Shanley, de la Publishing Trends, în condițiile în care economia mondială se îndreaptă către servicii și consum on-line, în timp ce