Soția miliardarului Dan Adamescu, în fața INSTANȚEI cu propunere de ARESTARE - UPDATE

11 octombrie, 2018

În urma plângerii făcute de Alexander Adamescu și de Unirea Shopping Center, Carmen Adamescu a fost reținută pentru delapidare și evaziune fi scală. Anchetatorii susțin că, împreună cu alți subaltern de ai săi, ar fi încheiat contracte de management și de prestări servicii și ar fi efectuat plăți ilegale de aproximativ 43.000.000 de lei.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

UPDATE. Meteo. Starea drumurilor sub viscol. Ce drumuri sunt închise.

UPDATE. Meteo și INFOTRAFIC. Ce drumuri sunt închise la ora 7:00 în România, după instalarea Codului Portocaliu. Amenințarea viscolului persistă.

Vestele galbene dau un nou ASALT la Paris. Numărul MORȚILOR a crescut. MII de manifestanți PROTESTEAZĂ - UPDATE

Mii de protestatanți denumiți vestele galbene se îndreaptă către Paris, iar imagini cu marșul acestora spre capitala Franței au fost deja difuzate de agenții de presă internaționale.

Breaking News. Europa, ÎNSÂNGERATĂ de TERORISM! Atacurile ARMATE la Târgurile de Crăciun au REÎNCEPUT. Cine este ATACATORUL. 3 MORȚI și 12 RĂNIȚI - UPDATE

Focuri de armă s-au auzit, marți seară, în Strasbourg. Persoanele aflate în apropiere s-au adăpostit într-o piața în care are loc un târg de Crăciun.

UPDATE/VIDEO N-au înțeles nimic! Stupoare la sediul COSR, după audierile antrenorului agresiv la judo: "Îl susținem total pe Bercean"

Comitetul Executiv al Forului Olimpic a analizat astăzi cazurile de agresiune reclamate la lotul olimpic de judo, după seria dezvăluirilor din investigația Gazetei. Nouă sportive îl acuză

ACCIDENT cumplit, cu un MORT și TREI RĂNIȚI, la Constanța. Căruță spulberată de un autoturism UPDATE

O căruță, în care se aflau patru persoane, a fost lovită violent, pe DN 3, în județul Constanța, de un autoturism al cărui șofer nu a observat, din cauza întunericului, atelajul hipo care