Singapore Airlines a schimbat traseul SUA din cauza rachetelor din Coreea de Nord

07 decembrie, 2017

Singapore Airlines a schimbat ruta de zbor între Asia și SUA la începutul acestui an din cauza temerilor legate de lansarea rachetelor nord-coreene, potrivit CNN Money.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Tillerson: SUA este pregătită să discute cu Coreea de Nord, fără vreo precondiţie

Statele Unite este „pregătită să discute în orice moment” cu Coreea de Nord fără vreo precondiţie, a declarat Secretarul de Stat Rex Tillerson.

Coreea de Nord este hotărâtă să devină cea mai tare putere nucleară

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este hotărât să facă din ţara sa "puterea nucleară cea mai tare" din lume, a anunţat agenţia de presă a Coreei de Nord, KCNA.

Olanda reclamă Germania din cauza taxei de drum pentru şoferii străini

Olanda se va alătura Austriei care a a trimis în octombrie o sesizare Curţii Europene de Justiţie (CEJ) privind controversatul proiect ce prevede introducerea unei taxe pentru toate autoturismele

Kim Jong-Un şi MARELE PLAN din Coreea de Nord. Ce pregăteşte liderul comunist

Kim Jong-Un are planuri mari în ceea ce priveşte Coreea de Nord. Acesta a promis să facă din ţara pe care o conduce, cea mai mare putere nucleară şi militară din lume.

Încă un "VAS-FANTOMĂ" al COREEI DE NORD naufragiază în JAPONIA. Pescarii MOR pentru KIM JONG-UN

În contextul sancțiunilor drastice impuse Coreei de Nord, din ce în ce mai multe vase de pescuit cu trupuri neînsuflețite la bord ajung să naufragieze pe coasta Japoniei. Pescarii recurg la