SINDICALIȘTII din Poliție, APEL la PREMIER. Deranjați de POLITICĂ, vor conducere ALEASĂ DEMOCRATIC

12 ianuarie, 2018

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a făcut un apel către premierul Mihai Tudose, căruia îi cer să pună capăt jocurilor politice. Sindicaliștii mai spun că ar vrea să-și aleagă conducerea democratic.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

INCREDIBIL! Polițist AMENDAT pentru că a sunat la 112! E anchetat PENAL

Polițistul Ştefan Găman a creat o situație tragi-comică în sala de judecată unde era așteptat să fie interogat în dosarul „Mafia Cărbunelui”.

SUSȚINERE NECONDIȚIONATĂ pentru VLASE. Declarația unui FOST PREMIER nu lasă loc de SPECULAȚII

Propunerea făcută de Klaus Iohannis la conducerea SIE în persoana lui Gabriel Vlase naște declarații contradictorii în coaliția PSD-ALDE, dar și în interiorul partidului.

Decizie ISTORICĂ a Curții de Apel. Adrian Mititelu a dat LOVITURA

Adrian Mititelu a dat lovitura pentru că potrivit instanțelor, echipa sa, FC U Craiova 1948, care tocmai a promovat în Liga a 3-a, are palmaresul fostei Universitatea Craiova (4 titluri de

ALDE Iași și-a ales o nouă conducere

Deputatul Varujan Vosganian a fost ales preşedintele filialei ALDE Iaşi, în urma unui scrutin de vot organizat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei judeţene pentru desemnarea noii conduceri.

Ilie Năstase SE RĂZBOIEȘTE cu Poliția Rutieră. Ce le-a cerut judecătorilor

După ce a fost încătușat și deposedat de permis de Poliția Rutieră, în urmă cu o lună, Ilie Năstase își caută acum dreptatea.