SINDICALIȘTII din Poliție, APEL la PREMIER. Deranjați de POLITICĂ, vor conducere ALEASĂ DEMOCRATIC

12 ianuarie, 2018

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a făcut un apel către premierul Mihai Tudose, căruia îi cer să pună capăt jocurilor politice. Sindicaliștii mai spun că ar vrea să-și aleagă conducerea democratic.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Tupeistă, o româncă FURA bani din sediul Poliției din Krems, unde era angajată

Culmea tupeului în Austria: o româncă a furat bani din sediul poliției în care lucra ca femeie de serviciu. S-a întâmplat în localitatea Kremes, iar întâmplarea a ajuns, la finele acestei

Coarnă, despre protestul SINDICALIȘTILOR: „Numai așa se pot REZOLVA problemele!”

Sindicaliştii din Poliţie, penitenciare şi anatomo-patologie au prostestat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din cauza nemulțumirilor legate de salarizare şi de modificările fiscale.

TRAGEDIE AVIATICĂ, evitată în ultimul moment! Cum l-au găsit polițiștii pe pilot, la manșa avionului

Un pilot, ce urma să piloteze cursa aeriana Stuttgart-Lisabona, a fost reținut după ce s-a constatat că se afla în stare de ebrietate.

Bucureștiul sub nămeți. Poliția: Nu plecați cu mașina

În Capitală, se circulă în condiţii de iarnă, partea carosabilă fiind acoperită cu zăpadă. Brigada Rutieră a Capitalei recomandă oamenilor să utilizeze cât mai puţin maşinile

PONTA l-a ATACAT PUBLIC pe Liviu Dragnea. Ce i-a făcut fostul premier șefului PSD

Fostul premier Victor Ponta continuă seria atacurilor la adresa liderul PSD, Liviu Dragnea. De această dată, Victor Ponta reacționează la declarația fostei secretare, Anisa Stoica.