Sfântul zilei. Vergeaua din creier

13 iunie, 2018

Sfânta Muceniță Achilina s-a născut în Palestina, la Biblos, din părinți creștini. La vârsta de șapte ani, ea cunoștea toate tainele credinței creștine, iar la 15 ani a început să le învețe despre Hristos și pe fetele de aceeași vârstă, îndemnându-le să nu mai aducă jerfte idolilor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Sfântul zilei. Episcopul smerit

Sfântul Tihon de Zadonsk s-a născut în Rusia în 1724, primind la naștere numele de Timotei. Moartea tatălui aduce familia în pragul sărăciei, iar mama este la un pas de a-l da pe copil spre

CUTREMUR în ROMÂNIA. După TREI ZILE lipsite de ACTIVITATE SEISMICĂ, pământul s-a cutremurat

Un cutremur de 2,6 grade pe scara Richter a lovit România duminică seara, în jurul orei 20. Seismul s-a produs în Vrancea, după trei zile lipsite de activitate seismică.

Cursul valutar al zilei de luni: Cât costă un euro

Acesta este cursul valutar al zilei de luni.

Mormântul pictorului şi poetului britanic William Blake, descoperit de doi detectivi amatori. Mitul viziunilor cu îngeri

Duminică a fost inaugurată piatra funerară a poetului William Blake, la 191 de ani de la moartea sa, după ce mormântul său a fost descoperit de doi detectivi amatori, scrie The Guardian.

liveTEXT de la ora 15:30 » Dunărea Călărași - U Craiova » Primul meci al zilei în Liga 1

Dunărea Călărași și U Craiova vor juca azi, de la ora 15:30, în primul meci al zilei. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.