SERIAL Firefox este „vulpea“ iscusită din pădurea browserelor

29 noiembrie, 2012

Creşterea browser-ului Firefox, încă de la lansare şi până la apariţia Chrome, se datorează performanţei dezamăgitoare a browser-ului Internet Explorer. Odată cu Firefox şi succesul acestuia a început şi Microsoft să accelereze ritmul de dezvoltare a propriului produs.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Microsoft

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cerul este limita. Negulescu a vrut să paradească un preşedinte

Ieri dimineaţă fostul şef ANAF Sorin Blejnar a fost audiat la Parchetul General, dar de data aceasta nu în calitate de suspect, ci în calitatea de denunţător al fostului procuror Mircea

Papa Francisc apără Islamul: A-l pune pe picior de egalitate cu terorismul, este o glumă

Papa a confirmat inexactitatea egalităţii dintre terorism şi Islam. Pentru pontiful argentinian, egalitatea în problema respectivă este o glumă spunând că: religiile, pe scurt, sunt şi un

HORIA BRENCIU este la PĂMÂNT. Cântărețul a vorbit despre PROBLEMELE pe care le are cu FETELE

Horia Brenciu a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în adolescență. Acesta a pus accent pe cele legate de fete.

Halep, despre Roland Garros 2018: „Acesta este singurul meu obiectiv. Ştiu ce sentimente am avut atunci şi vreau să le repet”

Simona Halep, liderul WTA, va bifa o nouă prezență pe zgura de la French Open, competiție de Mare Șlem în care a bifat finala în două rânduri.

Și-au TRĂDAT ȚARA și acum „vor PLĂTI PREȚUL”. Care este SOARTA celor doi SPIONI acuzați de ÎNALTĂ TRĂDARE

Doi spioni din Franța, despre care se presupune că ar fi vândut secretele țării către o altă putere, au fost acuzați de înaltă trădare.