Şeful Daimler, Dieter Zetsche, a primit un pachet salarial de 8,6 mil. euro

13 februarie, 2018

Remuneraţia directorului general al Daimler AG, Dieter Zetsche, s-a situat anul trecut la 8,6 milioane de euro (10,6 milioane de dolari), în creştere cu aproximativ un milion de euro în 2016, conform raportului anual al producătorului auto german publicat marţi, transmite DPA.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

O mare putere economică a lumii pariază sute de milioane de euro pe România

Dezvoltatorul de parcuri logistice P3 vrea să plaseze sume mari de bani în spaţii de depozitare româneşti, pe fondul exploziei consumului local, ce a stimulat extinderea puternică a comerţului.

Pe ce va cheltui Primăria Capitalei 1,24 miliarde de euro

Consiliul general al Capitalei votează astăzi bugetul pentru acest an în care se va hotărî cum se vor împărţi şi se vor gestiona cei 1,24 miliarde de euro, conform Digi24.

Dăncilă: Putem pierde 800 milioane euro pe POR!

Gradul de absorbţie a fondurilor europene nu este satisfăcător, fiind chiar risc de pierdere a unei sume de 800 milioane euro pe Programul Operaţional Regional, a afirmat premierul Viorica

Primarul Gabriela Firea donează încă 3 milioane euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primarul General, Gabriela Firea a anunțat că alocă încă 3 milioane euro pentru finalizarea lucrărilor Catedralei Mântuirii Neamului.

CGPMB: Peste 100 de milioane de euro din bugetul PMB pe 2018 ajung la Sănătate

Peste 100 de milioane de euro din bugetul pe 2018 al PMB vor ajunge în buzunarul Sănătăţii, urmând a fi folosiţi, o parte însemnată, pentru construirea a două unităţi spitaliceşti în