Se scumpesc parcările din București

14 iunie, 2018

Consilierii generali ai Capitalei vor avea şedinţă joi, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând proiecte care vizează majorarea tarifelor pentru parcajele de utilitate publică, conferirea titlului de cetăţean de onoare preşedintelui Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, şi acordarea unui premiu de 1.000 de lei pentru familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

VINE FURTUNA în București! AVERTIZARE nowcasting de la meteorologi. Ce îi așteaptă pe locuitorii Capitalei

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineața, o avertizare nowcasting de furtună pentru municipiul București.

ATENȚIE în ce parcuri din București vă duceți COPIII și ANIMALELE. OTRAVĂ pe aleile din Herăstrău și Cișmigiu

Mai mulți cetățeni din București au semnalat această dimineață că pe aleile din parcurile Herăstrău (actual Regele Mihai) și Cișmigiu au fost împrăștiate grăunțe de otravă pentru

CSM București A TRANSFERAT un nume greu din voleiul feminin. O dublă vicecampioană europeană se alătură „tigroaicelor”

Echipa feminină de volei CSM București a reușit să obțină semnătura olandezei Maret Balkestein-Grothues, căpitanul naționalei batave.

HAOS în București din cauza unui accident. Circulația, restricționată pe podul Basarab

Un accident auto s-a produs, miercuri dimineața, în zona Basarab, un motociclist fiind rănit grav. Traficul se desfășoară cu greutate.

Big Benny și Bombardierul Pascu se bat alături de Moroșanu pe 5 iulie la București!

Cătălin Moroșanu a dat lovitura și din postura de promotor al galei Dynamite Fighting Show, a cărei primă ediție va avea loc pe 5 iulie la Sala Polivalentă din Capitală. Pe lângă