Se scumpesc parcările din București

14 iunie, 2018

Consilierii generali ai Capitalei vor avea şedinţă joi, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând proiecte care vizează majorarea tarifelor pentru parcajele de utilitate publică, conferirea titlului de cetăţean de onoare preşedintelui Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, şi acordarea unui premiu de 1.000 de lei pentru familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

ACCIDENT GRAV în BUCUREȘTI. PATRU persoane au fost transportate de URGENȚĂ la SPITAL

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier foarte grav, produs pe Șoseaua Petricani din București. Una dintre ele se află în stare gravă.

Șef din JANDARMERIA București: Huliganii din Piața Victoriei aveau o mașină cu STICLE INCENDIARE. „Am acționat la momentul oportun”

Maiorul Laurenţiu Cazan, șef în Jandarmeria București, cel care a coordonat acțiunea din Piața Victoriei, din 10 august, susține că huliganii aveau o mașină plină cu sticle incendiare.

Se scumpesc toate! România bate record după record!

Pentru a șasea lună consecutiv România a ocupat prima poziție din Uniunea Europeană în ceea ce privește rata inflației. Prețurile au crescut , în iulie, cu 4,3% față de anul trecut.

Șef din JANDARMERIA București: Mașină cu STICLE INCENDIARE în Piața Victoriei. Proprietarul a fost IDENTIFICAT | UPDATE

Maiorul Laurenţiu Cazan, șef în Jandarmeria București, cel care a coordonat acțiunea din Piața Victoriei, din 10 august, susține că huliganii aveau o mașină plină cu sticle incendiare.

VIDEO Andrei Ivan trimite "bezele" din Austria: "Steaua București, cea mai bună echipă din România!" » Ce a spus în vestiar despre adversara din play-off

Rapid Viena și FCSB vor juca joi, 23 august, în turul play-off-ului Europa League. Meciul va începe de la ora 21:30 și se va juca în Austria. Returul va fi pe 30 august, de la