Se ascut săbiile în PNL. Antonescu către Orban: „Se termină și campania electorală”

29 noiembrie, 2012

Luptele din PNL par să atingă apogeul în această campanie electorală. Aripa condusă de Ludovic Orban și Călin Popeascu Tăriceanu vorbește tot mai deschis despre o schimbare a conducerii, în timp ce Crin Antonescu le dă replici tăioase celor doi lideri ai revoltei liberale. 

Vezi si:

Citeste mai mult despre Ludovic Orban, Crin Antonescu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Iordache sărăcit de Orban! Ce planuri are liderul PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a propus, în BEX, ca liberalii să ceară în Biroul Permanent al Camerei Deputaților sancționarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu tăierea indemnizației,

Declaraţiile lui Viktor Orban la adresa României. "Băgăm un forint şi scoatem doi"

Premierul ungar Viktor Orban a apreciat că nu are rost ca ţara sa să susţină firme care ulterior sunt expuse unor măsuri adverse ale guvernelor din alte state.

PROVOCARE lansată de Mircea Badea către PROTESTATARI. IRONIA va naște controverse URIAȘE

Mircea Badea a lansat o provocare ironică îndreptată către protestatarii care susțin cele mai mari mișcări civice din România.

Daniel Funeriu îl face praf pe Ludovic Orban: „După toate aceste adevăruri, cine e prost în ecuație?”

Reacţia fostului ministru al Educaţiei, Daniel P. Funeriu, vine după ce Ludovic Orban, PNL, a spus că „PSD e izvor nesecat de proşti”.

Gabi Enache nu se mai ferește » Critici directe către Gigi Becali și Nicolae Dică: "O să fie deranj mare de tot"

Gabriel Enache (28 de ani), în prezent la Partizan Belgrad, critică situația de la FCSB. Fostul fundaș dreapta al vicecampioanei României consideră că Gigi Becali și Nicolae Dică