Scriitorul Pierre Guyotat, laureat al premiului Médicis 2018

06 noiembrie, 2018

Scriitorul Pierre Guyotat a primit, marţi, premiul Médicis 2018 pentru „Idioţie”, roman autobiografic „un apel la emancipare”, după cum este numit de publicaţia franceză Le Figaro.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Bilanț Curtea Constituțională. În 2018, Klaus Iohannis a trimis 44 de sesizări la CCR și parlamentarii au trimis 42

În ultimii doi ani a existat un război total între președintele Klaus Iohannis și coaliția PSD-ALDE. În majoritatea cazurilor, s-a apelat la la arbitrajul Curții Constituționale.

Pirații sunt pe val. Numărul atacurilor comise de pirați a crescut în 2018

Numărul de acte de piraterie a crescut în întreaga lume în anul 2018, datorită creșterii număruluiacestora mai ales în regiunea Africii de Vest, a declarat o organizație care monitorizează

Lovitura dată de RCS&RDS în anul 2018. Orange, Vodafone și Telekom, depășite la un capitol vital

RCS&RDS|Digi, cel mai mare operator de cablu și internet din țara noastră nu are niciun concurent pe piața locală când vine vorba de acest capital.

Lovitura dată de RCS&RDS în anul 2018. Orange și Vodafone și Telekom depășite la un capitol vital

RCS&RDS|Digi, cel mai mare operator de cablu și internet din țara noastră nu are niciun concurent pe piața locală când vine vorba de acest capital.

Simona Halep nominalizată la titlul de sportiva anului 2018 » Are adversare pe măsură

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) a fost nominalizată pentru premiul Laureus World Sports Awards la categoria sportiva anului 2018 în lume. La acceași categorie mai sunt nominalizate Angelique