Schimbări în structura Alexandrion Group

12 iunie, 2018

Grupul Alexandrion se dezvoltă și devine un “jucător” global, iar asta presupune o schimbare importantă a structurii organizaționale. Astfel, printr-un comunicat de presă, compania anunță că va exista o separare a rolurilor între Chairman și CEO. Poziția de președinte va fi ocupată de Nawaf Salameh, cel care va coordona toate deciziile strategice ale Grupului.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

METEO. Schimbări RADICALE în România. ANM anunță ce se întâmplă până șa FINALUL SĂPTĂMÂNII

Meteo. ANM a făcut noi anunțuri privind prognoza meteo pe această săptămână. În Capitală vor fi -8 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat.

Schimbări la vârf în armata israeliană

Generalul Aviv Kochavi a fost investit marți ca șef al Marelui Stat Major al Armatei Israeliene în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Ministerul Apărării din Tel Aviv.

METEO. Schimbări RADICALE ale vremii. METEOROLOGII au făcut ANUNȚUL

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut publică prognoza pentru perioada 14-27 ianuarie 2019. În a doua parte a lunii ianuarie vor exista fluctuații de temperatură dar

Schimbări dramatice în creierul nostru. Cum a evoluat materia cenușie a oamenilor

Perioada modernă și alimentația oamenilor a adus după sine și schimbări în creierul nostru, cercetătorii stabilind că există o legătură directă între hrană și materie cenușie.

Schimbări majore în Kanal D! O celebră prezentatoare TV este iar înlocuită. Despre ce emisiune este vorba

Schimbările se țin lanț în Kanal D. Ilinca Vandici a fost înlocuită definitiv, însă va fi văzută în continuare pe micul ecran, dar se va întoarce la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!”