SCANDAL la TELEVIZIUNEA NAȚIONALĂ. Acuzațiile sunt GRAVE, dar Comisia de Etică și Arbitraj NU ȘTIE NIMIC

11 octombrie, 2018

Informații contradictorii privitoare la un presupus caz de posesie de droguri în care ar fi implicată o prezentatoare a TVR. Comisia de Etică spune că nu are competențe, surse judiciare spun că vedeta ar putea fi pusă la muncă în folosul comunității.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ALERTĂ NAȚIONALĂ! Se schimbă BULETINELE tuturor?! Noua regulă introdusă de UE

O nouă măsură adoptată de UE cutremură România. Se schimbă buletinele românilor? Scopul acestei mișcări de ultimă oră este îmbunătățirea securității naționale.

Mihai Dina, mesaj distrugător pe Facebook după ce a fost exclus din lotul lui FC U Craiova: „Minciunile lui Pușcaș au dus aici. Avem printre noi oameni de nimic!”

Mihai Dina, 33 de ani, atacantul exclus la începutul acestei luni din lotul lui FC U Craiova 1948 pentru atitudinea arătată la antrenamente, a răbufnit pe Facebook la adresa lui Marcel

REVOLUȚIE în repartizarea copiilor. Județul în care nu sunt cozi și isterii

Într-un singur județ din țară s-a găsit o soluție fără drept de apel pentru repartizarea elevilor în clasele pregătitoare. Pentru că părinții își doresc întotdeauna un anume dascăl,

Ponta a scos asul din mânecă! Dragnea ar trebui să se teamă! Un "spion PSD" important a ajuns în tabăra Pro România. Secrete de senzație ies la iveală, o să fie scandal!

Lovitură dură dată de Ponta PSD-ului și mai ales lui Dragnea, după ce a adus în tabăra Pro România un nume care are numeroase secrete despre partidul de guvernământ. La scurt tinmp după,

ALERTĂ NAȚIONALĂ! Se schimbă BULETINELE tuturor? Noua regulă introdusă de UE

O nouă măsură adoptată de UE vizează şi România. Se schimbă buletinele românilor? Scopul acestei mișcări de ultimă oră este îmbunătățirea securității naționale.