Scandal la Muzeul de Istorie între managerul instituţiei şi grupul arheologilor, cu privire la activitatea  descoperitorilor de comori

13 noiembrie, 2017

Ministrul Culturii şi Cultelor, Lucian Romaşcanu a dat declaraţii legate de o problemă a Muzeului Naţional de Istorie a României (MNIR) referitoare la felul în care trebuie abordată activitatea căutătorilor de comori cu detectorul de metale. După aceste afirmaţii, Ernest Oberlander-Târnoveanu, managerul muzeului, a făcut o serie de declaraţii care a scandalizat muzeografii şi cercetătorii MNIR.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Atac direct la Becali și MM după Derby de România: "N-au nicio valoare, nici patronul, nici managerul general"

 Daniel Gherasim, fostul portar al Stelei din perioada 1990-1998, consideră că principalii vinovați pentru prestațiile slabe ale lui Andrei Vlad sunt Gigi Becali și Mihai Stoica. 

Război TOTAL între Kim Cattrall şi Jessica Parcker. Pe cine vor ELIMINA în sezonul TREI

Războiul dintre actriţele Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker nu se mai sfârşeşte. Aceasta este concluzia echipei “Sex And The City”, care ar dori să înceapă filmările pentru cea de a

BĂTAIE pe VALIZA NUCLEARĂ a lui Trump între AGENȚII americani și chinezi

În timpul vizitei în China din noiembrie 2017 a lui Trump, între Secret Service și oficiali chinezi a izbucnit o încăierarea legată de valiza nucleară.

Gigi Becali și MM Stoica, FĂCUȚI PRAF de un fost mare jucător al Stelei: „N-au nicio valoare, nici patronul, nici managerul general”

FCSB a remizat, aseară, 2-2, cu Dinamo, dar, după meci, Gigi Becali și Mihai Stoica l-au scos vinovat pentru cele două goluri încasate pe portarul Andrei Vlad.

Valiza nucleară, motiv de altercaţie între un agent chinez şi un membru al Secret Service

Un agent al Secret Service şi un coleg chinez au fost implicaţi într-o scurtă altercaţie din cauza valizei nucleare a preşedintelui american. Incidentul a avut loc în timpul vizitei lui Donald