Rusia construieşte noi structuri în zone militare situate la graniţa cu Polonia

12 iulie, 2018

Imagini surprinse din satelit şi publicate cu puţin timp înainte de debutul summit-ului NATO de la Bruxelles arată că Rusia construieşte noi structuri şi îmbunătăţeşte unele deja existente în exclava rusă Kaliningrad, care are ieşire la Marea Baltică.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Scandal BANCAR uriaş în POLONIA

Polonia este scena unui scandal bancar care a dus déjà la demisia preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (KNF).

Rusia a emis un mandat de arestare pe numele unui investitor britanic care critică frecvent regimul Putin

Autorităţile ruse au emis un mandat de arestare pe numele lui Bill Browder, un om de afaceri britanic cunoscut pentru criticile aduse regimului Putin.

CUTREMUR foarte CIUDAT în România. S-A DEPĂŞIT GRANIŢA! Seismologii, în alertă. Breaking news

Luni, un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs la ora 14.38, în județul Caraș Severin, o zonă în care cutremurele sunt rare, lucru ce nu poate fi spus și despre

Rusia A LANSAT O TEHNOLOGIE care lasă NATO ŞI SUA FĂRĂ REPLICĂ. Avionului de vânătoare SU-57 a efectuat prima Misiune de Luptă (VIDEO)

Pe 19 noiembrie, Ministerul rus al Apărării a dat publicității un material video cu imagini în premieră ale avionului de vânătoare Su-57, aeronavă de-a cincea generație. Este vorba de prima

Deputatul USR SUSPECTAT de legături cu RUSIA a trecut la PNL

Deputatul Matei Dobrovie, care a demisionat luna trecută din USR, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va activa în grupul parlamentar al PNL.