Romgaz a realizat un profit net de peste 1,18 miliarde lei, în creştere cu 65,9%, la nouă luni

14 noiembrie, 2017

Romgaz a înregistrat un profit net de peste 1,18 miliarde lei, în primele nouă luni din acest an, în creştere cu 65,9%, comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Salvini, curaj nebunesc: „ Vom şterge MAFIA în câteva luni de pe faţa acestei splendide ţări”

Ministrul de Interne, Matteo Salvini, a făcut o declaraţie fulminantă spunând că singura modalitate de a stopa crima organizată este de a le ataca portofelul şi conturile bancare.

Logodnicul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie cu Eva Maria. FOTO în articol

Adrian Alexandrov a publicat pe contul personal de Facebook al Elenei Udrea, pe care îl administrează, o fotografie cu minunata lor fetiţă Eva Maria.

SUA pun în aplicare PLANUL FINAL. Cum au fost EXECUTAȚI peste 60 de TERORIȘTI în mai puțin de două ZILE

Comandamentul american pentru Africa a declarat că SUA au executat cel puțin 62 de teroriști cu ajutorul atacurilor aeriene .

IORDACHE are o reacţie NERVOASĂ: „Poate ministrul Justiției, peste noapte, să construiască penitenciare?!”

Florin Iordache a declarat că amnistia este necesară pentru ca România să nu mai fie sancționată la CEDO. El susține că s-au făcut unele reglări cu recursul compensatoriu, dar ministrul

Blestem egiptean? Șase arheologi au murit în decurs de câteva luni după deschiderea unui sarcofag

Șaşe arheologii au murit în mod misterios la doar câteva luni de la deschiderea unui sarcofag egiptean. Blestemul faraonilor este una din presupuneri deoarece au tulburat mumia din sacrofag. Acest