Rolul lui Iohannis în criza dintre PSD și Guvern

12 octombrie, 2017

Cu o zi înainte de a afla dacă prinderea în atele a fracturii dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose ajută la repararea oaselor, e interesant de văzut dacă acest joc de șah are și alte piese în afara unei mâini de pioni și a celor doi regi care se aleargă pe tablă.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Steve Bannon NEAGĂ orice ACUZAȚIE privind ROLUL JUCAT de Cambridge Analytica în CÂȘTIGAREA alegerilor de DONALD TRUMP

Steve Bannon, un fost strateg al președintelui Donald Trump, a negat toate acuzațiile ce i-au fost aduse cu privire la compania de consultanță politică Cambridge Analytica.

PSD se războiește cu propriul Guvern

Social-democrații din fruntea partidului se plâng că funcționarii din Guvernul Viorica Dăncilă blochează proiectele destinate comunităților locale.

DNA a început ACȚIUNEA. „Împăratul Lumii” l-a „ARS” pe unul dintre apropiații lui Gigi Becali cu 4 milioane de euro la BARBUT

Petre Geamănu a revenit în 2017 la viaţa de lux de dinainte de închisoare. „Împăratul lumii” a fost eliberat după 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor şi acum se bucură din plin de

Tragedia de la uzina chimică din Cehia. Iohannis, Dragnea și Dăncilă și-au transmis regretele

Cinci români au murit într-o explozie care a avut loc joi, într-o uzină din Cehia. Din primele informaţii, aceştia lucrau într-un depozit unde o cisternă cu combustibil ar fi sărit în aer.

Urmează ZOOTEHNIZAREA ţării româneşti. Ce TRANSMITE ministrul DAEA dintre NĂMEȚI despre starea culturilor AGRICOLE.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, vineri dimineața la Radio România, despre cât de grav este afectat sectorul agricol de toate aceste schimbări bruşte de temperatură.