Rodrigo Duterte, către soldaţii săi: „Trageţi în vagine“

12 februarie, 2018

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte şi-a atras noi critici după ce şi-a încurajat soldaţii să „tragă în vaginele“ femeilor care fac parte din rândul forţelor rebele comuniste.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un OM de AFACERI român și angajații săi, CONDAMNAȚI la ÎNCHISOARE în Franța

Treisprezece șoferi de camion români și patronul lor riscă să primească pedepse între 3 şi 6 ani de închisoare în Franța pentru furtul a 700 de roţi de maşini de mare tonaj.

„Lungul drum al nopţii către zi. Memorii 1948-1978“, semnate de Dinu Ghika

Cartea "Lungul drum al nopţii către zi. Memorii 1948-1978", apărută recent la Editura Vremea, este de fapt un jurnal pe care Dinu Ghika l-a scris şi lăsat într-unul dintre sertarele biroului

Carmen Dan o CONTRAZICE pe Laura Codruța Kovesi: „Am trimis către DNA pe 13 februarie CEREREA de REVOCARE a POLIȚIȘTILOR”

Carmen Dan, ministrul de Interne, susține că a trimis solicitarea de revocare a celor doi poliţişti detaşaţi, ca urmare a înregistrărilor apărute în spațiul public.

FCSB - LAZIO // Becali, mesaje dure către Alibec: "Tu ești singurul gras! Așa nu poți face performanță" » A dezvăluit greutatea atacantului

Înainte de meciul FCSB - Lazio, din turul 16-imilor Europa League, Gigi Becali l-a criticat dur pe Denis Alibec. Becali a spus că Alibec, care s-a accidentat la antrenamente, trebuie să

China a detaşat 60.000 de soldaţi pentru a planta copaci

China a detaşat peste 60.000 de soldaţi pentru a planta copaci într-o încercare de a reveni în lupta împotriva poluării prin plantarea unor păduri noi, relatează The Independent.