Replică iPhone 5 „1/1” = 100 dolari. Replica Steve Jobs „1/1” = ?

20 septembrie, 2012

O personalitate precum Steve Jobs, creatorul imperiului Apple, nu putea lipsi din galeria figurilor de ceară Madame Tussauds. Pe 27 septembrie, la aproape un an de la dispariţia lui Jobs (5 octombrie 2011), replica sa „1/1”, realizată din ceară, va fi expusă la muzeul Madame Tussauds din Hong Kong (există 12 muzee Madame Tussauds în lume, dintre care cinci în Europa – inclusiv cel „original”, din Londra).

Vezi si:

Citeste mai mult despre Iphone, Apple

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Rusia A LANSAT O TEHNOLOGIE care lasă NATO ŞI SUA FĂRĂ REPLICĂ. Avionului de vânătoare SU-57 a efectuat prima Misiune de Luptă (VIDEO)

Pe 19 noiembrie, Ministerul rus al Apărării a dat publicității un material video cu imagini în premieră ale avionului de vânătoare Su-57, aeronavă de-a cincea generație. Este vorba de prima

CIOLOȘ LOVEȘTE DUR într-un partid de OPOZIȚIE. Replica nu a întârziat să apară

După mai multe atacuri la adresa liberalilor, Dacian Cioloș își îndreaptă atenția către USR, pe care îl numește un „partid de nișă”. Replica a venit imediat.

Negrescu îi dă replică Corinei Crețu: ”România şi Comisia Europeană trebuie să lucreze împreună în ceea ce priveşte atragerea banilor europeni”

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Dincolo de

Zuckerberg, replică ŞOC pentru jurnaliştii de la New York Times: „Am un incredibil respect pentru Soros”

Zuckerberg răspunde ziariştilor după ancheta pretigiosului cotidian, potrivit căruia Facebook ar fi plătit o firmă de relaţii publice pentru a discredita pe miliardarul ungur.

SUA au cheltuit aproape şase trilioane de dolari pe războaie de la atentatele din 11 septembrie

Statele Unite au cheltuit aproape şase trilioane de dolari în războaiele care au avut loc după atacul de la 11 septembrie 2001, potrivit unui raport de la Watson Institute.