Regizoarea Iulia Rugină: „Sunt în afara sistemului“

13 ianuarie, 2018

Iulia Rugină, care a regizat recent filmul „Breaking news“ premiat la Karlovy Vary, spune că a fost tot timpul rebelă şi nonconformistă. „Sunt freelancer şi, conform statului român, sunt în afara sistemului“, spune cineasta. Pelicula  „Breaking news“ are scene filmate în redacţia „Adevărul“.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ana Bogdan, SURPRIZA de la Australian Open, declarație de RĂZBOI: „Sunt complet refăcută! De abia aştept o nouă confruntare”

Considerată una dintre cele mai mari surprize alte ediție de anul acesta Australian Open, Ana Bogdan este pregătită și motivată de următorul meci.

Dinamo e în afara play-off-ului, dar visează cu ochii deschiși la titlu: "Câștigăm 9 meciuri din 10, avem șansa noastră"

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, crede că roș-albii se pot lupta cu șanse reale la titlu în cazul în care vor ajunge în play-off.  "Dacă ne calificăm

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi! Ce mai primește Fiorentina în afara celor două milioane

Hagi junior a fost răscumpărat de Viitorul, care-i va plăti Fiorentinei 2 milioane euro, suma pe care a încasat-o la transferul său în Italia, în iulie 2016. Totodată, scriu

AUSTRALIAN OPEN Caroline Wozniacki explică revenirea uimitoare din meciul cu Fett: "Am fost cu un picior în afara turneului"

Daneza Caroline Wozniacki a reușit azi să se califice în turul al treilea, după ce a revenit de 1-5 și 15-40 în decisiv cu Jana Fett din Croația pe care a învins-o cu 3-6,

Codrin Ștefănescu le ridică în slăvi pe femeile din PSD: „Sunt de 100 de ori mai bărbați decât bărbații”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu și-a lăudat colegele de partid despre care a precizat că sunt mai „bărbați decât bărbații”