REACȚIE DURĂ în PNL: Manipulare și intoxicări PLĂTITE! „Dragilor, nu vă mai săturați…”

12 iulie, 2018

Un important lider PNL a reacționat dur, după ce în mass-media a apărut o listă despre care se spune că ar conține numele candidaților la alegerile europarlamentare, printre ei fiind apropiați ai liderului liberal, Ludovic Orban. Aflat ultimul pe lista publicată, Cristi Barbu, secretar general adjunct, spune că nici măcar nu candidează și îi acuză pe cei care plătesc pentru „informații false către presă”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Corina Crețu, mesaj pentru PSD. Se încearcă o nouă MANIPULARE? „Să nu pună MCV într-o cheie complotistă”

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, consideră că România trebuie să continue drumul său european, apreciind că o eventuală părăsire a Uniunii Europene ar fi „o

Prima CONTRĂ DURĂ la nivel inalt după raportul MCV. CSM, reacție fără precedent! Breaking News

Consiliul Superior al Magistraturii a formulat miercuri un punct de vedere extrem de dur în privința raportului MCV, despre care spune că există erori.

LOVITURA aplicată de Theresa May lui Iohannis a STÂRNIT PRIMA REACȚIE din SUA. Președintele țării, făcut K.O.

În opinia preşedintelui Coaliţiei românilor din Statele Unite, preşedintele Iohannis a primit ceea ce a semănat în cei patru ani de mandat. Alegera lui Iohannis de a „Susţine sistemul

REACȚIE acidă a COMISIEI EUROPENE după raportul MCV: „Comisia va face o nouă evaluare a progreselor”

Comisia Europeană a reacționat după ce mai mulți politicieni ai României au acuzat că raportul MCV este un document politic și au acuzat Bruxelles-ul că intervine în suveranitatea statului.

PRIMA REACȚIE a lui Augustin Lazăr, după raportul MCV

Conducerea Parchetului General a anunțat că a luat act de recomandările Comisiei Europene prezentate în raportul MCV, precizând că punctul de vedere al CE este similar cu cel al instituției.