Raed Arafat RESPINGE informațiile despre LOVITURA de STAT din timpul MITINGULUI

14 septembrie, 2018

La ieșirea de la Parchetul General, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat că a dat explicații procurorilor de la Parchetul General cu privire la protestul din 10 august, din Piața Victoriei.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Raed Arafat

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV! Adevăruri nespuse despre Simona Halep! Ce spune aceasta, de fapt, despre România

Se întâmplă foarte rar ca un om să fie considerat geniu în cursul propriei vieţi. Reuşitele sale îi confirmă în timp genialitatea, de obicei post factum. Geniile sunt de neoprit atunci când

EXCLUSIV! Adevăruri nespuse despre Simona Halep! Ce spune aceasta, de fapt, despre România

Deşi avem tendinţa de a le privi ca pe nişte adevărate etaloane de succes, trebuie, din când în când, să ne amintim că geniile sunt pline de îndoieli, poate chiar mai mult decât noi

Meteo. VEȘTI NOI despre VREMEA din România. Extaz la ANM

Meteo. Meteorologii de la ANM vin cu vești noi despre vremea din România. Experții au declarat că vom avea parte de un weekend călduros.

VEȘTI SENZAȚIONALE pentru amatorii de LOTO! Weekend-ul acesta vei da LOVITURA

Amatorii de Loto vor avea noroc în acest weekend și vor putea deveni milionari în euro. Premiile ce îi așteaptă sunt senzaționale.

LISTĂ BOMBĂ de candidați ai PNL la europarlamentare. Un liberal marcant primește o LOVITURĂ în plex

Liberalii au construit o listă provizorie cu candidații lor la europarlamentarele din mai. Surprizele se țin lanț pentru un liberal de frunte și intră în cărți o vedetă media.