Puterea din Italia încurajează „Vestele galbene“ din Franţa: „Nu vă predaţi! O nouă Europă se naşte“

07 ianuarie, 2019

Vicepreşedintele Consiliului italian, Luigi Di Maio, a îndemnat luni „Vestele galbene“ să nu se predea, apreciind că o nouă Europă se naşte. Mesajul a fost susţinut de partenerul său la guvernare, Matteo Salvini, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Liga.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ar putea fi cel mai important TRANSFER reușit în fotbalul românesc în ultimii ani. Un club de tradiție din Italia pune pe masă o sumă URIAȘĂ

Alexandru Mitriță, atacantul echipei „U” Craiova, este dorit de italienii de la FC Torino, care oferă suma de 5 milioane de euro pentru român.

Un oltean a furat, în Italia, un bancomat cu tractorul

Curtea de Apel Craiova a dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 21 de ani, din Iancu Jianu, Olt, dat în urmărire de autorităţile italiene pentru furt calificat

„Până când PUTEREA va fi cedată SUPRA-NAȚIONALILOR? Când vom începe să ne exercităm dreptul de POPOR și să facem totul FĂRÂME?”

Forțele supra-naționale încalcă Contractul Social, așa cum a fost definit de JJ Rousseau. Așadar, popoarele sunt libere să le răstoarne de la putere.

Dominique Antognoni, ziaristul român stabilit în Italia, reface povestea valizei din transferul lui Mutu la Inter: ”Nu contau acei bani pentru Moratti”

Dominique Antognoni, ziaristul român stabilit de trei decenii în Italia a fost pe 1 decembrie 1999 la ”Cocopazzo”, unde s-a încheiat transferul lui Mutu și oferă noi

După dezvăluirile-șoc ale lui Cornel Dinu, Dominique Antognoni, ziaristul român stabilit în Italia, reface povestea valizei din transferul lui Mutu la Inter: ”Nu contau acei bani pentru Moratti”

Dominique Antognoni, ziaristul român stabilit de trei decenii în Italia a fost pe 1 decembrie 1999 la ”Cocopazzo”, unde s-a încheiat transferul lui Mutu și oferă noi