Purcari Wineries se va lista joi la BVB

12 februarie, 2018

Purcari Wineries se va lista, joi, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), la un preţ de 19 lei/acţiune, reiese dintr-un anunţ al companiei.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

UEFA a anunțat lista celor 3 fotbaliști nominalizați pentru premiul de cel mai bun jucător al anului » Surpriză: Messi nu e în TOP 3!

UEFA a anunțat astăzi lista celor 3 jucători nominalizați pentru premiul de cel mai bun jucător al anului. Luka Modric (Ronaldo), Cristiano Ronaldo (Juventus)  și Mohamed Salah (Liverpool)

Convocările preliminare pentru debutul României în Liga Națiunilor » 5 nume semnificative care n-au prins lista stranierilor

În septembrie, naționala României dispută primele jocuri din noua competiție Liga Națiunilor. Pe 7 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii întâlnesc, la Ploiești,

Cosmin Contra a stabilit LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR pentru dubla cu Muntenegru şi Serbia

Reprezentativa României va debuta în Liga Națiunilor pe data de 7 septembrie, odată cu partida cu Muntenegru, de la Ploiești (ora 21:45).

ULTIMĂ ORĂ New-entry pe lista FCSB-ului? Unul dintre cei mai promițători fundași români i-a fost propus lui Becali: "Voi încerca să fiu diplomat"

FCSB nu a reușit încă să rezolve problema fundașului central, dar finanțatorul Gigi Becali dă asigurări că va transfera un apărător în cel mai scurt timp.  Printre

New-entry pe lista FCSB-ului? Unul dintre cei mai promițători fundași români i-a fost propus lui Becali: "Voi încerca să fiu diplomat"

FCSB nu a reușit încă să rezolve problema fundașului central, dar finanțatorul Gigi Becali dă asigurări că va transfera un apărător în cel mai scurt timp.  Printre