Puigdemont admite că există o alternativă la independenţa Cataloniei şi vrea un acord cu Spania

14 noiembrie, 2017

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont a dat asigurări, într-un interviu publicat de cotidianul belgian Le Soir în ediţia de luni, că există şi o soluţie alternativă la independenţa regiunii sale şi a spus că este „pentru un acord“ cu Spania, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

BREXIT-ul merge mai departe, chiar şi fără un Acord

Theresa May a avertizat liderii UE, miercuri seara, că ar trebui să se ajungă la un Acord în privinţa Brexit, până în noiembrie, sau Marea Britanie va merge mai departe chiar şi în lipsa

Maradona vrea să se relanseze în orașul cocainei

„El Pibe d`Oro” este al doilea mare nume din fotbal care ajunge la gruparea mexicană Dorados de Sinaloa, cunoscută pentru legăturile cu cartelurile de droguri.

Messi și Ronaldo, o altfel de poveste » Sunt gemeni, s-au născut în Spania și au crescut în România!

România este țara unde Messi și Ronaldo se înțeleg excelent, ba mai mult, chiar dorm în același pat. Cum e posibil? Sunt gemeni, au crescut la Vaslui deși sunt născuți

Cine NU vrea DEMISIA lui DRAGNEA? Susținerea șefului PSD vine din BIHOR

Ioan Manga, președintele PSD Bihor, și-a anunțat opoziția față de demisia liderului de la București. Acesta a declarat că și BPJ va avea aceiași poziție.

A început să-i placă! Kim vrea să se vadă ÎNCĂ O DATĂ cu Trump

Președintele sud-coreean Moon Jae In spune că omologul său de la Phenian i-a mărturisit că își dorește un al doilea summit cu Trump cât mai curând.