PSD recunoaște deschis: Nu am rezolvat problema şpăgii!

16 mai, 2018

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri că problema plăţilor informale din unele spitale nu a fost încă rezolvată.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Bloomberg: Problema Europei cu Italia, mai gravă decât Brexit-ul

”Cu o originalitate remarcabilă, programul anunțat săptămâna trecută combină ambițiile unor mari cheltuieli sociale, specifice stângii, cu cele privind taxele scăzute, proprii dreptei.

Nicolae Bănicioiu pleacă și el. Reacția imediată a PSD. Stănescu RECUNOAȘTE că se produce o „dezertare” din partid

Anunțul demisiei lui Paul Bănicioiu a declanșat reacție printre colegii săi de partid. Paul Stănescu a subliniat că PSD rămâne cea mai puternică formaţiune politică.

DOCUMENT EXPLOZIV al Inspecției Judiciare! Recunoaște implicarea SRI în urmărirea penală

Inspecția Judiciară și recunoaște implicarea SRI în urmărirea penală. Eu zic, în toate urmăririle penale. Concret, SRI era beneficiar secundar al dosarelor deoarece era una dintre

ATAC ÎN DESFĂȘURARE! Un individ a DESCHIS FOCUL dintr-un apartament în care S-A BARICADAT

Cel puțin o persoană a fost rănită, marți după-amiază, în urma unui incident armat care a avut loc în statul american Florida.

EXCLUSIV Dan Petrescu recunoaște că a fost sub presiune și face dezvăluiri spectaculoase: "A fost satisfacția supremă când Becali a făcut asta!"

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor publică azi un interviu de trei pagini cu Dan Petrescu, 50 de ani, antrenorul campioanei CFR Cluj. xCitește AICI prima partea a interviului cu Dan