Protestatarul NEAOS merge la toate mitingurile imbracat in straie populare

10 august, 2018

Mihai Olescu, din Sibiu, are 37 de ani si este tatal a doi copii. Impreuna cu sotia lui sunt nelipsiti de la protestele romanilor, indiferent de tema lor. Mihai a spus reporterului EVZ ca atat el, cat si sotia lui, sunt oameni bine platiti, fiind asistenti medicali intr-un spital important din Capitala. Asadar, participarea lui la miting are valoare mai mult spirituala.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV Horia Sabo dă toate detaliile legate de scandalul de la Iași: ”Ei când își dădeau prime de instalare, îi întrebau pe suporteri?”

Directorul general de la Poli Iași, Horia Sabo, insistă că el și-a respectat angajamentele specificate în contractul semnat în vară: ”Am făcut business-ul

Imagini AMOROASE pe scenă! Un TITAN al muzicii populare, MOMENTE TANDRE cu iubita, în văzul lumii

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Gheorghe Turda a fost surprins sărutându-și tandrul iubita mia tinerică decât el, chiar pe scenă, în timpul unui spectacol susținut în Italia.

A fost terminată o nouă autostradă. Se poate merge deja pe ea

Una dintre cele mai importante și mai circulate autostrăzi din România a fost, îm sfârșit, finalizată. Pentru bucureșteni este o vete cum nu se poate mai bună.

ROMÂNIA - OLANDA 20-24 // Toate reacțiile din tabăra României după eșecul cu Olanda » Martin Ambros explică de ce am pierdut: "Am jucat cu frică în ofensivă"

Selecționerul României, Martin Ambros, a vorbit despre înfrângerea din finala mică a Campionatului European cu Olanda, scor 20-24. "Am întâlnit o echipă

Când vom merge în Ungaria cu un tren de mare viteză

Revista Capital a făcut o radiografie a șantierelor de cale ferată din vestul țării, cele mai aşteptate proiecte de infrastructură feroviară din România. În 2021, trenurile de călători vor