Protest în fața Parlamentului

09 noiembrie, 2018

„Nicio rezolvare în urma a 5.500 de petiții depuse la birouri parlamentare”, spun revoltați biochimiștii, biologii și chimiștii din sănătate, care condamnă „confuziile” din Legea salarizării unitare aplicată de la 01.03.2018.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

AMOR pe holurile PARLAMENTULUI ROMÂNIEI. Deputații au rămas INTERZIȘI când au prins un cuplu în timpul ACTULUI - FOTO NECENZURATE

Scene incredibil de fierbinți au fost surprinse pe holurile Parlamentului. O partidă încinsă de amor i-a oprit pe toți deputații din treabă.

Participantă la un protest în Franța, ucisă de o șoferiță care s-a panicat

O manifestantă a murit sâmbătă dimineaţă în Savoia la un baraj organizat de “Vestele galbene”. Femeia a fost lovită de o maşină a cărei şoferiţă a intrat în panică, a anunţat

CENTURA CAPITALEI este BLOCATĂ. Sute de oameni au ieșit la PROTEST

Protest pe Centura Capitalei. Sute de oameni nemulțumiți de traficul infernal au ieșit în stradă pentru a cere construcția unui pasaj rutier.

BREAKING NEWS! PROTEST GUVERN OUG 13: Ce AU PĂȚIT HULIGANII celei mai mari DEMONSTRAȚII de după REVOLUȚIE

12 pedepse cu închisoarea și două suspendări: iată situația ultrașilor care au protestat violent la mitingul Anti-OUG 13, cea mai mare manifestație care a avut loc după Revoluție.

IORDACHE face gesturi OBSCENE de la TRIBUNA Parlamentului ROMÂNIEI

Florin Iordache a fost surprins de camerele de filmare atunci când coborând de la tribuna Parlamentului a arătat semne obscene opoziției înainte de a se așeza la locul său.