Profitul Raiffeisen a depăşit estimările în trimestrul trei din 2017

14 noiembrie, 2017

Profitul net al grupului austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) a depăşit estimările în trimestrul trei din 2017, datorită îmbunătăţirii situaţiei de pe pieţele din Europa de Est şi a costurilor de risc mai scăzute, atingand, in perioada iulie-septembrie 2017, 322 de milioane de euro, în timp ce analiştii se aşteptau la 255 de milioane de euro.

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Revoluția Fiscală – trei scenarii. Schimbări la salarii, venituri PFA, drepturi de autor

Schimbările majore aduse de "Revoluția Fiscală" au fost introduse, într-o aplicație online, de Romanian Software, furnizor de soluții în domeniul resurselor umane.

Miercuri, 22 noiembrie 2017

Nr. 8122, 24 de pagini, 2,8 lei

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (23 noiembrie 2017)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Un nou premiu pentru Internaţional Alexander: Loredana Dan, la Celebrity Awards 2017

Loredana Dan, Europe Business Development Manager al companiei Internaţional Alexander, a fost premiata în cadrul celei de-a patra editii a Galei Celebrity Awards 2017 - Femei de Succes, eveniment

Tudose: Guvernul ia în calcul plafonarea unor amenzi în 2017

Premierul Mihai Tudose a declarat că Guvernul ia în calcul adoptarea unei măsuri referitoare la plafonarea unor amenzi la nivelul acestui an, în contextul majorării salariului minim.