PROFETUL crizei LOVEȘTE din nou! A anunțat ce ne așteaptă

11 octombrie, 2018

Nouriel Roubini a fost numit profetul crizei. Mulți au încercat să meargă pe urmele lui, prevestind o serie întreagă de evenimente, inclusiv venirea unei noi crize.De data aceasta, însuși Roubini lovește din nou.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Se anunță o lună decisivă cu un Guvern incomplet și un PSD lovit

Președintele Klaus Iohannis nu a semnat decretele de remaniere trimise de premierul Viorica Dăncilă și nici demisiile pentru Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, și pentru Lucian Șova,

Meteo. ANM face anunțul ÎNGRIJORĂTOR. Vremea POLARĂ vine peste România

METEO. Vremea polară a pus stăpânire peste România. Un front de aer rece va intra în țară și va dezechilibra clima, urmând ninsori viscolite și ger.

VESTEA NEAGRĂ despre Maria Ciobanu. Anunțul a venit din partea lui Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu, cântăreață de muzică populară, trece prin momente extrem de grele, după ce starea sa de sănătate a soțului ei s-a înrăutățit.

Anunț DEVASTATOR de la VÂRFUL POLITICII. MILIOANE de români, LOVIȚI în PLIN! Breaking News

Victor Ponta, fost premier al României și actualul lider al Pro România, a afirmat duminică, într-o conferință de presă, că pensiile vor fi mai mici în ianuarie.

PSD, cuprins de HAOS! Au fost anunțate încă PATRU PLECĂRI! Breaking News

Situația tensionată din PSD va mai duce și alte mișcări pe scena politică, dezvăluie Victor Ponta. Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă sunt primii politicieni PSD