Premieră pe scena Operei Naţionale Bucureşti: „Opus 73” de Ludwig van Beethoven şi „Sacre du Printemps" de Igor Stravinsky

09 noiembrie, 2017

Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18:30, la Opera Naţională Bucueşti, are loc premiera –eveniment ,,Iubire nesfârşită (Opus 73)” de Ludwig van Beethoven şi ,,Sacre du Printemps” de Igor Stravinsky, în regia lui Renato Zanella, coordonatorul artistic de balet al Operei Naţionale Bucureşti.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

LAZIO - FCSB // Premieră pentru Gigi Becali » N-a mai anunțat echipa de start, dar tot a făcut-o lată! + Îl contrazice pe MM Stoica și anunță: "Câștigăm Europa League"

Gigi Becali a vorbit despre meciul Lazio - FCSB, de joi, din 16-imile Europa League. Partida va începe joi, de la ora 20:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport

Un DEPUTAT PSD aruncă în aer SCENA POLITICĂ: „NU este CORECT ce se întâmplă”

Răzvan Rotaru, deputat PSD, a simțit nevoia de a vorbi despre necesitatea unui cadru legal pentru răspunderea obligatorie a magistraților.

Bogdan Răileanu despre Tot spaţiul dintre gândurile mele, la Bucureşti

Vineri, 23 februarie, de la ora 19:30, la Librăria Cărtureşti Verona – Cafenea (str. Arthur Verona, nr. 13-15) din Bucureşti, Bogdan Răileanu va fi invitatul unei sesiuni de Q&A cu prilejul

Dragnea, ATAC DUR la adresa Băncii Naționale: „Aștept niște răspunsuri”

Liviu Dragnea ia la puricat Banca Națională Română. Șeful PSD a declarat marți, la Parlament, că urmează să se adreseze BNR printr-o scrisoare.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti

Poliţia Capitalei a anunţat, luni, că o persoană necunoscută a informat la 112 despre existenţa unui sistem exploziv în incinta Curţii de Apel Bucureşti.