Prăbuşirea avionului Antonov în apropiere de Moscova, „aparent“ cauzată de jivrajul sondelor Pilot

13 februarie, 2018

Prăbuşirea avionului rus Antonov, soldată cu 71 de morţi, duminică, în apropiere de Moscova, a fost „aparent” cauzată de jivrajul sondelor de viteză de tip Pilot, au anunţat marţi anchetatorii, în urma analizei unei cutii negre a aeronavei, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri lansează un produs-pilot pentru dezvoltarea rurală

Beneficiarii publici locali pot accesa noul produs de finanţare Garantarea Economiei Rurale (GER), lansat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM).

Un pasager al AVIONULUI PRĂBUȘIT a presimțit DEZASTRUL. Mesajul ȘOCANT pe care i l-a trimis IUBITEI a UIMIT întreaga LUME!

Prăbușirea avionului în Iran a lăsat o mulțime de familii în doliu. În urma teribilului accident aviatic și-au pierdut viața peste 60 de pasageri și 6 oameni din echipajul de la bord.

Cutremurul din Mexic. 13 persoane au murit după prăbuşirea elicopterului militar în care se aflau şi oficiali

Treisprezece persoane au murit, sâmbătă, după prăbuşirea elicopterului ministrului mexican de Interne, care se îndrepta spre zona afectată de cutremurul de vineri, din sud-vestul Mexicului.

INCIDENT BIZAR în Rusia! Ambasadele străine de la Moscova au primit PLICURI SUSPECTE cu PRAF ALB

Ambasadele Franței, Republicii Cehe, Olandei Poloniei din Rusia, dar și altele, au primit prin poștă mai multe plicuri care conțineau un praf alb.

VIDEO EXCLUSIV Marea mahmureală » Lupescu, să mai sară o votcă! Imagini tari la aterizarea avionului FRF: "Uite-l, uite-l! Ha, ha, ha! Hopa, hopa!" :D

Gazeta Sporturilor a scris încă din luna ianuarie că șefii FRF mai bifează o acțiune cu iz electoral și că finanțează un seminar de 4 zile cu antrenorii formațiilor din fotbalul