Ponta, ATAC DUR la „IPOCRIZIA” șefului PSD. Să ne explice Dragnea cum trăiește el în „familia tradițională”

16 aprilie, 2018

Ultimul anunț venit din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, l-a înfuriat pe fostul premier Victor Ponta. Social-democrații au transmis că vor organiza un miting de susținere pentru inițiativa de modificare a definiției căsătoriei din Constituție.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Orban: Visul lui Dragnea de a apărea pe prima copertă a manualelor a eşuat temporar după decizia CCR

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri că "visul lui Liviu Dragnea de a apărea pe prima copertă a manualelor a eşuat temporar" prin decizia CCR în cazul Legii manualului şcolar.

MM Stoica, conferință de presă tranșantă: "Avem nevoie de un mijlocaș ofensiv, Qaka e închizător! Avem disciplină tactică" + atac la Ronaldinho: "Bătea mingea pe Copacabana... sau nu, că a fost în alt stat"

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă extinsă în care a vorbit apăsat despre situația transferurilor de la echipa

Mircea Badea nu e de acord cu o eventuală AMNISTIE FISCALĂ şi crede că „PSD-IŞTII SUNT NEBUNI”. Atac feroce

Fără precedent! Cunoscutul prezentator Mircea Badea, vine din nou cu o declarație șocantă despre scena politică existentă în România.

Atac cu drone asupra unei rafinării de petrol. Rebelii Houthi din Yemen și-au asumat responsabilitatea

Mișcarea Houthi din Yemen, susținută de Iran, a declarat miercuri că a atacat o rafinărie Aramco din apropierea capitalei Arabiei Saudite, pe fondul declarației companiei petroliere, conform

MM Stoica într-o conferință de presă tranșantă: "Avem nevoie de un mijlocaș ofensiv, Qaka e închizător! Avem disciplină tactică" + atac la Ronaldinho: "Bătea mingea pe Copacabana... sau nu, că a fost în alt stat"

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă extinsă în care a vorbit apăsat despre situația transferurilor de la echipa