Ponta: „Băsescu o să înghită și porci, și pisici, și câini, și toate animalele pe 9 decembrie“

30 noiembrie, 2012

Premierul Victor Ponta se arată încrezător în ceea ce priveşte şansele de a fi premier şi după 9 decembrie. Ponta susţine că majoritatea pe care USL o va obţine la alegerile din 9 decembrie îl va forţa pe Traian Băsescu să desemneze premierul din partea USL.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Traian Basescu, Victor Ponta

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

ȘEFA CSM le-a dat o VESTE DURĂ PROCURORILOR. Toate ACHITĂRILE vor fi ANALIZATE de acum ÎNAINTE. Se dorește OPRIREA „fabricanților” de dosare

Președintele CSM, Simona Marcu, a declarat că o achitare trebuie să fie urmată de o analiză aprofundată a motivelor ce au condus în acel punct.

Primăria Deva, un EXEMPLU pentru toate primăriile din ţară

Primăria Deva este un exemplu demn de urmat pentru toate instituţiile din ţară. Instituţia din Deva a inaugurat joi un mall de servicii pentru cetăţeni.

Iohannis: "Am epuizat toate căile de contestare. Trebuie să o promulg". Despre ce lege e vorba

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că a epuizat toate căile de constatare ale legii privind organizarea judiciară şi este obligat să o promulge.

PSG și-a stabilit principala țintă pentru această vară » Kylian Mbappe jubilează: "Împreună ne îndeplinim toate țelurile!"

N'golo Kante (27 de ani), proaspăt campion mondial cu naționala Franței, este principala țintă a celor de la PSG în această vară. Directorul sportiv al campioanei Franței, Antero

Ponta în cazul FSDI: CCR a oprit cel mai mare jaf din avuţia României

Fostul premier Victor Ponta, preşedinte Pro România, spune că prin decizia de neconstituţionalitate a legii de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii CCR a oprit cel mai