Poluarea face RAVAGII în nordul ȚĂRII. Anunț CUTREMURĂTOR: apele au devenit PORTOCALII

12 ianuarie, 2018

Avertisment crunt venit din nordul țării, unde poluarea cunoaște o extindere înfiorătoare, iar autoritățile par lipsite de reacție.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Părearea specialistului. De ce au devenit violenți copiii noștri? Cauze, efecte, moduri de prevenire

Deși școala ar trebui să fi e unul dintre locurile sigure, în care părinții să-și poată lăsa cu încredere copiii, incidentele bazate pe violență și agresivitate pot transforma școala -

Nicolae Dică începe să dea capacitatea, Becali va face evaluarea

Tehnicianul echipei FCSB trăiește periculos în viitoarele săptămâni și riscă să fie concediat de latifundiarul din Pipera.

Este VESTEA ANULUI pentru Simona HALEP. A anunțat că se RETRAGE!

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2018, după eliminarea din optimile de finală de la US Open.

INTERVIU EXCLUSIV Jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1 face dezvăluiri incredibile: "Am băut țuică și m-am dus mort de beat la antrenament!"

CUPRINS  Dezvăluiri despre primele zile în România: cum s-a speriat de câinii maidanezi  Cum a reacționat când lumea îl striga "Bruce Lee" pe stradă

un LIDER PSD face „PRECIZARE pentru PROȘTI”. Cui îi este ADRESATĂ DECLARAȚIA

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a răspuns într-o postare pe Facebook, informațiilor apărute în spațiul public privind preluarea conducerii PSD București.