Polonia vrea să devină „cheia de boltă“ între SUA şi UE

12 iunie, 2018

Premierul polonez conservator Mateusz Morawiecki a declarat că îşi doreşte ca Varşovia să joace un ''rol de cheie de boltă''  care ţine statele occidentale împreună în timp de diviziunile continuă să crească între SUA şi Europa, scrie Politico.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Finul REGELUI MANELELOR, lovit de SĂRĂCIE. Vrea la ÎNCHISOARE pentru că totul e GRATIS. Cum a ajuns la SAPĂ DE LEMN

Finul lui Adi Minune, regele manelelor din România, e hotărât să meargă la închisoare. Acesta susține că „închisoarea este plăcerea lui, totul fiind gratis”.

PSD, între olandezul Timmermans și slovacul Šefcovic

PSD nu dă niciun semn în legătură cu decizia de a susține pe unul dintre candidații socialiștilor europeni la președinția Comisiei Europene.

Iohannis, redus la TĂCERE cu o replică DEVASTATOARE. TENSIUNI între ROMÂNI în Parlamentul European

Momente tensionate în Parlamentul European între reprezentanții României. Renate Weber, europarlamentar ALDE, a vorbit în Parlamentul European despre protocolul dintre SRI și Parchetul General

Un NOU tip de RĂZBOI între SUA și RUSIA. TOTUL a fost făcut PUBLIC. Care va fi RĂSPUNSUL lui PUTIN

Pentru a reduce dezinformările înainte de alegerile din 6 noiembrie pentru congres, SUA au lansat o campanie cibernetică vizând agenți ruși.

Noua lege a ajutoarelor sociale intră în vigoare. Cine nu vrea să muncescă pierde venitul minim garantat

După ce proiectul a trecut prin Parlament, susţinut de toate partidele, apoi promulgat de preşedintele ţării, iată că de săptămâna aceasta noul act normativ referitor la acordarea