Poliţia catalană a arestat un bărbat suspectat că punea la cale asasinarea premierului Pedro Sanchez

08 noiembrie, 2018

Mossos d'Esquadra, poliţia catalană, a anunţat joi că a arestat un bărbat care plănuia asasinarea premierului spaniol Pedro Sanchez. Expert în arme şi mânat de convingeri de extrema dreaptă, suspectul ar fi vrut să răzbune astfel demersul Guvernului de la Madrid de a muta mormântul lui Franco.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

CIA a dat VERDICTUL. Cine este responsabil pentru ASASINAREA ziaristului Jamal Khashoggi

Agenții CIA au stabilit că ziaristul Jamal Khashoggi a fost asasinat la ordinul lui Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

VIDEO Cehia. Aniversarea „Revoluţiei de catifea“, marcată de proteste la adresa premierului miliardar Andrej Babis

Protestele faţă de premierul miliardar ceh Andrej Babis, acuzat că a deturnat fonduri europene, au dominat sâmbătă comemorarea la Praga a celei de-a 29-a aniversări a "Revoluţiei de catifea"

CIA: Asasinarea lui Kashoggi a fost ordonată de prinţul moştenitor

CIA-ul consideră că Prinţul Mohammed bin Salman a fost cel care a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi din Istanbul, potrivit unor surse, punând astfel piedică preşedintelui Donald

EROUL din Vrancea. Cum a SMULS un bărbat din GHEARELE MORȚII - Video incredibil

Un student vrâncean din comuna Vârteșcoiu a salvat un om care încerca să se omoare la metrou. L-a „smuls” din fața metroului chiar la timp.

CIA și TRUMP: noi piste privind ASASINAREA jurnalistului KHASOGGI?

Preşedintele american Donald Trump a declarat sâmbătă că nu a primit deocamdată o informare despre concluziile Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) cu privire la asasinarea jurnalistului