Poliţia japoneză investighează o tentativă de omor comisă de o pisică

12 noiembrie, 2017

Poliţia japoneză a deschis o investigaţie vizând o tentativă de omor asupra unei bătrâne de care s-ar putea face responsabilă o pisică fără stăpân, scrie presa niponă.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Uniforme de POLIŢIE mai LARGI („să ascunde formele”) pentru a angaja femei MUSULMANE

Poliţia din regiunea britanică Yorkshire de Vest a prezentat noile uniforme, care să arate mai puţin din anatomia ofiţerilor de sex feminin.

Dasaev a primit mandat de arestare pentru 29 de zile fiind acuzat de tentativă de omor

Daniel Gabriel Husein, interlopul cunoscut sub porecla "Dasaev", a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila.

Activişti kurzi au atacat ambasada Iranului din Paris. Teheranul acuză poliţia franceză că a reacţionat târziu

Mai mulţi activişti kurzi au atacat ambasada Iranului din Paris, iar Teheranul acuză poliţia franceză că a reacţionat târziu, potrivit Reuters.

Hacker dat în urmărire de SUA, reţinut de poliţiştii din Vâlcea

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au depistat în data 10 septembrie un hacker român, dat în urmărire internaţională de autorităţile din Statele Unite ale Americii,

Poliţiştii de frontieră în alertă. Incidente la granița României cu Ucraina

Marți, 11 septembrie, în jurul orei 20.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret a fost depistat un tânăr ucrainean de 20 de ani care voia să pătundă fraudulos în România, folosind un