Poliția din Suceava este în ALERTĂ. Mașina unui ȘEF de POST, INCENDIATĂ în stil MAFIOT!? Ce s-a găsit la fața locului

13 martie, 2018

Polițiștii din Suceava sunt în alertă după ce mașina unui șef de post a fost incendiată. Polițiștii au demarat de urgență o anchetă, mai ales că autovehiculul polițistului a ars în faţa casei. Anchetatorii au ridicat maşina pentru expertiză, iar primul gând este legat de un atac mafiot.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Co-fondatorul WhatsApp: Este timpul să ştergeţi Facebook

Co-fondatorul WhatsApp, Brian Acton, le transmite tuturor utilizatorilor Facebook un mesaj: “Ştergeţi Facebook!”, conform CNN Money.

Interlopii „Cacao” și „Meclaud” au furat un seif la indicațiile unui dentist

Cazul unei spargeri care a avut loc pe 2 decembrie, anul trecut, în București a fost lămurit, luni, după ce polițiștii de la Secția 19 i-au reținut pe doi cunoscuți interlopi din cartierul

"Este timpul să vă ştergeţi conturile de Facebook!" Avertismentul făcut chiar de un șef de la WhatsApp

Co-fondatorul WhatsApp, Brian Acton, le transmite tuturor utilizatorilor Facebook un mesaj: “Ştergeţi conturile de Facebook!”, conform CNN Money.

Mircea Badea a vorbit despre cel mai mare FAKE NEWS. Liviu Dragnea este IMPLICAT

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei” știrea falsă care a circulat în legătură cu procesul lui Liviu Dragnea.

ALERTĂ CFR. TRENURILE INTERREGIO, ANULATE din cauza vremii

Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire rămân anulate joi şi vineri, din cauza vremii.