Planul ASCUNS al lui Dragnea: „Va ARUNCA țara în AER”. Ipoteză INCENDIARĂ. Ce pregătește liderul PSD

13 iunie, 2018

„Liviu Dragnea a încercat să facă blat cu Sistemul pentru a nu fi condamnat!” Afirmația șocantă a fost susținută, din nou, de fostul șef al lui Dragnea și partener în grupul „Noi suntem Statul!”, Victor Ponta.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV Superinterviu cu liderul de la CFR Cluj, Camora: vrea să aducă un jucător de la FCSB, ce zice de Dan Petrescu și despre arbitrajele din Liga 1: "Nu facem zgomot, alții fac"

Din cuprins Mario Camora, căpitanul CFR-ului, vorbește despre sezonul în care echipa sa a deveni campioană Ce i-a spus președintele Iuliu Mureșan dupa câștigarea campionatului

COȘMARUL lui DRAGNEA. Cozmin Gușă: De ce NU PARE o OPȚIUNE bună SUSPENDAREA lui IOHANNIS

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre scenariile suspendării președintelui Klaus Iohannis, iar concluzia este că Liviu Dragnea nu este avantajat nicicum de această suspendare.

Liderul UDMR comentează scenariul suspendării Președintelui: „Fără respectarea deciziilor instanţelor vom ajunge în anarhie”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de părere că, în acest moment, nu există motive de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis și că un posibil demers în acest sens ar fi greşit.

Ce a făcut ELODIA înainte de MOARTEA NĂPRAZNICĂ. Descoperirea care ARUNCĂ în AER tot ce știai

S-a aflat totul despre Elodia. O nouă ipoteză se conturează pe baza celor mai recente descoperiri. Anchetatorii sunt uimiți de acest posibil final al misterului care domină România de mai bine

ATENTAT la DISNEY World. Planul DIABOLIC pus la CALE de un tânăr de 23 de ani

Un bărbat a fost arestat după ce autoritățile au constatat că acesta pusese la cale un plan diabolic. În vârstă de 23 de ani, bărbatul dorea să comită un atac în masă în parcul Disney