Pictoriţa Alexandra Nechita, supranumită Micuţa Picasso: „Dacă ai disciplină şi munceşti, reuşeşti“

31 octombrie, 2017

Celebra artistă Alexandra Nechita a expus pentru prima dată la Bucureşti, timp de o lună, în Piaţa Ateneului Român, „Grădina cu sculpturi", în cadrul Zilelor Bucureştiului. Într-un interviu pentru „Adevărul“, pictoriţa mărturiseşte că  arta este emoţie şi trebuie simţită de orice om, şi de cel care doarme pe-o bancă, pe stradă, şi de cel care are sute de milioane de euro.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Andra

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce crede Dana Gîrbovan despre revocarea șefei DNA: „Dacă Președintele încalcă legea, de ce ar mai fi aceasta respectată de restul cetățenilor?”

Preşedinta Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), magistratul Dana Gîrbovan, a analizat pentru „Evenimentul Zilei” situațiile tensionate din societatea românească.

Trump: „Dacă îţi trimit 25 de milioane de mexicani, nu o să mai rămâi prim-ministru”. I-a spus lui Shinzo Abe

Donald Trump i-ar fi spus prim-ministrului japonez Shinzo Abe că nu ar mai rămâne prim-ministru dacă ar fi trebuit să gestioneze 25 de milioane de mexicani.

MOMENTE DE GROAZĂ pentru Alexandra Stan! Vedeta, implicată într-un ACCIDENT și dusă URGENT la spital: „A curs mult SÂNGE”

Momente de groază pentru îndrăgita cântăreață Alexandra Stan. Vedeta a fost implicată, vineri seara, într-un accident , în urma căruia s-a ales cu arcada spartă.

Iohannis CONVOACĂ o şedinţă specială a CSAT. „Dacă începem să rupem flancul estic în bucăţele, UNITATEA ar fi mai dificil de GARANTAT”

Președintele Klaus Iohannis, aflat în Polonia, unde s-a întâlnit cu preşedintele Andrzej Duda, a anunţat convocarea unei şedinţe speciale a CSAT, înaintea summitului NATO.

FILMUL unui accident MORTAL povestit de un celebru AVOCAT: „Dacă nu eram într-o mașină foarte tare, eram morți”

Cunoscutul avocat din Sibiu Nicolae Ucă povestește cum s-a derulat accidentul mortal care s-a produs acum o săptămână pe drumul către Brașov, în urma căruia șoferul vinovat a murit pe loc.