Pictoriţa Alexandra Nechita, supranumită Micuţa Picasso: „Dacă ai disciplină şi munceşti, reuşeşti“

31 octombrie, 2017

Celebra artistă Alexandra Nechita a expus pentru prima dată la Bucureşti, timp de o lună, în Piaţa Ateneului Român, „Grădina cu sculpturi", în cadrul Zilelor Bucureştiului. Într-un interviu pentru „Adevărul“, pictoriţa mărturiseşte că  arta este emoţie şi trebuie simţită de orice om, şi de cel care doarme pe-o bancă, pe stradă, şi de cel care are sute de milioane de euro.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Andra

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Faza zile în fotbalul european! Thierry Henry, lecție de disciplină la conferința de presă

Un antrenor precum Thierry Henry (41 de ani) știe bine ce înseamnă disciplina în viața unui sportiv. Faza zilei în fotbalul european s-a petrecut la conferința premergătoare

Lacrimi şi DISPERARE în familia regala. A făcut ATAC DE CORD. „Dacă m-ai fi ascultat...”

De când a întrat oficial în familia regală, Meghan Markle este mereu în centrul mai multor scandaluri. Presa britanică a consemnat numeroase probleme care au tulburat liniştea familiei

Mircea Lucescu, ACUZAT că a participat la un meci TRUCAT: „Dacă au curaj băieții din generația de atunci să povestească. Să le fie rușine dacă nu vor să recunoască”

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș a povestit că a fost trădat la un meci jucat de CSM Reșița, contra Rapidului, iar oamenii săi au fost mituiți.

AFIRMAȚIE CUTREMURĂTOARE. „Dacă aș fi fost eu în locul lui Neșu, le-aș fi cerut doctorilor să-mi dea o pastilă și s-ar fi terminat totul”

Dries Mertens, fost coechipier al lui Mihai Neșu, la FC Utrecht, a mărturisit că n-ar fi avut puterea de-a trece prin necazurile românului.