Pianistul Mihai Ritivoiu, de la Londra la Bucureşti: „Săptămâna aceasta, îl prefer Mozart“

10 noiembrie, 2017

Tânărul pianist Mihai Ritivoiu (28 de ani) este solistul invitat de Filarmonica „George Enescu“ pentru Concertul nr. 23, în la major, pentru pian şi orchestră, KV 488. Artistul, care a studiat din 2012 la Londra, spune, într-un interviu, că ceea ce este minunat al Mozart este cum face trecerea de la stări sufleteşti extrem de diferite, de la duioşie şi tristeţe la bucurie.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Mozart

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

FOTBAL EUROPEAN. Românul de la Arsenal Londra a marcat „o dublă” pentru „tunari”

Vlad Dragomir, jucătorul echipei Arsenal Londra, a marcat vineri, două goluri, în partida pe care echipa de tineret a „tunarilor” a câștigat-o cu West Ham, 3-0.

UE consideră „posibil” un acord în decembrie, chiar dacă aceasta este o „provocare enormă”

Un prim acord cu privire la condiţiile divorţului între UE şi Regatul Unit este „posibil” în decembrie, a apreciat vineri preşedintele Consiliului European Donald Tusk, dar cu condiţia

EXPLICAŢIILE REGELUI MIHAI: CUM poate fi RESTAURATĂ MONARHIA CONSTITUŢIONALĂ în România!

Asociaţia „Mişcarea pentru Regat şi Coroană” reaminteşte, pe Facebook, în contextul scandalului care cutremură Casa Regală, că dezideratul fundamental al Regelui Mihai a fost,

Mihai TUDOSE, declarație ȘOC!

Tudose: Mulţi doresc ca Guvernul să...

NEWS ALERT. Incident la metroul din Londra. Poliția cere oamenilor să se adăpostească

Polițiștii au cerut oamenilor să se adăpostească în clădiri, în timp ce răspundeau unor apeluri referitoare la un incident la stația de metrou Oxford Circus din Londra.