Peste două mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunţa la cetăţenia chineză şi de a părăsi ţara

10 ianuarie, 2019

Ministerul de externe de la Astana a anunţat că peste două mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunţa la cetăţenia chineză şi de a părăsi ţara.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

„Până când PUTEREA va fi cedată SUPRA-NAȚIONALILOR? Când vom începe să ne exercităm dreptul de POPOR și să facem totul FĂRÂME?”

Forțele supra-naționale încalcă Contractul Social, așa cum a fost definit de JJ Rousseau. Așadar, popoarele sunt libere să le răstoarne de la putere.

ACCIDENT grav în care a fost implicată o AMBULANŢĂ. Două echipaje de DESCARCERARE au intervenit de URGENŢĂ

Ambulanţa implicată în accident avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi se deplasa cu o pacientă la un spital din Sibiu, în momentul în care autospeciala a fost acroşată de o

FRIGUL a mai făcut două VICTIME în Galați. Doi frați au MURIT din cauza frigului

Doi bărbați din Galați au fost găsiți morți în casă din cauza frigului. Cei doi bărbați erau frați. Primul bărbat a fost găsit mort în casa înghețată, în timp ce fratele lui, în

Record al taximetriștilor: 66 de reclamații pe zi și amenzi de peste 2 milioane lei

Anul trecut, taximetriștii bucureșteni au însumat 24.000 de reclamații și au adunat amenzi de peste 2 milioane de lei în procesele verbale ale Poliției Locale.

REAL MADRID // Santiago Solari vine cu explicații după ce a ”expulzat” pe bancă două vedete: „Am spus asta încă de când am venit aici”

REAL MADRID // Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, a surprins pe toată lumea lăsându-l pe bancă pe Marcelo în victoria dramatică reușită duminică seara pe terenul lui Betis