PERCHEZIȚII la PROTESTATARII VIOLENȚI din Piața Victoriei. Sunt vizați AGRESORI ai JANDARMILOR

11 octombrie, 2018

Percheziții la trei dintre protestatarii din Piața Victoriei, din 10 august, acuzați că au lovit jandarmii, în timpul mitingului Diasporei. Parchetul Judecătoriei Sector 1 a transmis că descinderile au avut loc „pentru aflarea adevărului”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Meteo. Starea drumurilor sub viscol. Ce drumuri sunt închise.

Meteo și INFOTRAFIC. Ce drumuri sunt închise la ora 7:00 în România, după instalarea Codului Portocaliu. Amenințarea viscolului persistă.

UPDATE. Meteo. Starea drumurilor sub viscol. Ce drumuri sunt închise.

UPDATE. Meteo și INFOTRAFIC. Ce drumuri sunt închise la ora 7:00 în România, după instalarea Codului Portocaliu. Amenințarea viscolului persistă.

Evenimente INCENDIARE la Alba Iulia. S-a ales NOUL PREMIER al României. „Eu sunt!”

Liderul liberalilor Ludovic Orban, aflat la Alba Iulia, alături de Raluca Turcan și Mircea Hava, au fost prezenți la o întâlnire a reprezentanților PNL din regiunea de dezvoltare Centru, a

Românii sunt SCLAVII BĂNCILOR! Cât de îndatorați suntem. Suma este AMEȚITOARE

Datoria totală a populației față de bănci a continuat să se majoreze într-un ritm susţinut, crescând cu 8,3 la sută, până la valoarea de 147 miliarde lei (31 de milarde de euro) în luna

Urgia lovește România. Alertă a meteorologilor. Zeci de oameni sunt deja afectați

Iarna pare să-și fi intrat pe deplin în drepturi iar alertele meteorologilor se succed cu repeziciune. Ultima avertizare a fost emisă în această dimineață.