Pătruleasa în Bucătărie

28 ianuarie, 2010

Când nu este ocupată cu pianul, pictura sau cursurile de design, vedeta Kanal D se antrenează pentru următorul său proiect la postul turcesc: o emisiune culinară.

Vezi si: Deşi s-a speculat că ar fi în cărţi pentru o emisiune de divertisment la Kanal D, postul la care lucrează din luna septembrie, Simona Pătruleasa spune că îşi doreşte să continuie la pupitrul ştirilor de week-end, care îi lasă timp pentru două noi descoperite pasiuni: pictura ;I pianul.

Pe viitor îşi doreşte să prezinte şi o emisiune de divertisment, cu condiţia să nu se adune prea multe de făcut, mai ales într-un an în care şi-a propus, printre altele, să devină mamă. Până atunci se pregăteşte pentru o nouă emisiune culinară, pentru care este „foarte calificată” şi care va fi transmisă de Kanal D imediat ce studiorule vor fi gata să o producă.

Până atunci, Simona va debuta oficial în pictură, cu un tabou pe care Leslie Hawk, mama actorului Ethan Hawke şi organizatoarea mai multor evenimente caritabile în România, în cadrul unei licitaţii care va avea loc mâine dimineaţa, la Romexpo, în deschiderea târgului Expo Ideal Mariaj.

Citeste mai mult despre Kanal D

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

SENZAȚIONAL. Comoara din dulapul de bucătărie. Reacția descoperitorului care a UIMIT întreaga comunitate

Un bărbat din localitatea Bremen, Germania, a găsit într-un dulap de bucătărie lingouri de aur care valorează aproape 100.000 de dolari. Dulapul fusese cumpărat de la rudele unui bătrân care

Simona Pătruleasa, MARCATĂ pe VIAȚĂ: Detalii CUTREMURĂTOARE: „I-au MURIT soțul și COPILUL”

Simona Pătruleasa a fost marcată de un tragic accident, în urma căruia două persoane au decedat, iar alte două au ajuns la spital.

Bătut şi apoi tatuat cu cuţitul de bucătărie de către ginere. De la ce a început totul

Un bărbat de 54 de ani, din comuna clujeană Suatu a fost victima a două episoade de bătăi, combinate cu tortură.

Și-a anunțat plecare de la Barcelona: "Le mulțumesc tuturor! Chiar și celor de la bucătărie" » Unde va ajunge jucătorul

După doi ani la Barcelona, fundașul stânga francez, Lucas Digne, și-a anunțat plecarea de la formația catalană. Jucătorul de 25 de ani a postat un mesaj pe Instagram, prin care a

Oana Zăvoranu, REACȚIE ULUITOARE: „Prindeai muștele în bucătărie cu scoci și plesneai țânțarii cu papucul”

Oana Zăvoranu a avut o reacție devastatoare la adresa așa-ziselor dive din showbiz-ul românesc. Atacul extrem de dur nu a fost îndreptat către o anume vedetă, ci vedeta a făcut referire în