Pătruleasa în Bucătărie

28 ianuarie, 2010

Când nu este ocupată cu pianul, pictura sau cursurile de design, vedeta Kanal D se antrenează pentru următorul său proiect la postul turcesc: o emisiune culinară.

Vezi si: Deşi s-a speculat că ar fi în cărţi pentru o emisiune de divertisment la Kanal D, postul la care lucrează din luna septembrie, Simona Pătruleasa spune că îşi doreşte să continuie la pupitrul ştirilor de week-end, care îi lasă timp pentru două noi descoperite pasiuni: pictura ;I pianul.

Pe viitor îşi doreşte să prezinte şi o emisiune de divertisment, cu condiţia să nu se adune prea multe de făcut, mai ales într-un an în care şi-a propus, printre altele, să devină mamă. Până atunci se pregăteşte pentru o nouă emisiune culinară, pentru care este „foarte calificată” şi care va fi transmisă de Kanal D imediat ce studiorule vor fi gata să o producă.

Până atunci, Simona va debuta oficial în pictură, cu un tabou pe care Leslie Hawk, mama actorului Ethan Hawke şi organizatoarea mai multor evenimente caritabile în România, în cadrul unei licitaţii care va avea loc mâine dimineaţa, la Romexpo, în deschiderea târgului Expo Ideal Mariaj.

Citeste mai mult despre Kanal D

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Doar JIHADIȘTII mai făceau AȘA CEVA. I-a TĂIAT CAPUL cu CUȚITUL de bucătărie!

O crimă zguduie localitatea ieșeană Scobinți, unde un doi prieteni după un pahar de vorbă s-au luat la bătaie, până au ajuns la crimă. Aceasta s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi,

Cornel Dinu, show după Botoșani - Dinamo! Ongenda, luat la țintă: "E fotbalist, dar trebuie scos din bucătărie de la shaworma și burgeri" » Alți 3 fotbaliști distruși + mesaj CLAR pentru Negoiță: "Dă-i afară!"

Conrel Dinu i-a desființat pe toți după Botoșani - Dinamo, scor 2-0. N-au scăpat de critici nici jucătorii lui Costel Enache, care au fost luați la rost după cei ai lui Dinamo.  "Ongenda

Cornel Dinu, show după Botoșani - Dinamo! 4 fotbaliști masacrați: "Trebuie scos din bucătărie de la shaorma și burgeri" » Mesaj CLAR pentru Negoiță: "Dă-i afară!"

Conrel Dinu i-a desființat pe toți după Botoșani - Dinamo, scor 2-0. N-au scăpat de critici nici jucătorii lui Costel Enache, care au fost luați la rost după cei ai lui Dinamo.  "Ongenda

ȘOCANT! A MURIT după ce a mâncat ciorbă de cartofi cu afumătură. Cum l-a găsit nevasta, în bucătărie

Un bărbat din Suceava a fost găsit mort de soția lui, în bucătărie, unde adormise, după ce a mâncat ciorbă de cartofi cu afumătură.

SENZAȚIONAL. Comoara din dulapul de bucătărie. Reacția descoperitorului care a UIMIT întreaga comunitate

Un bărbat din localitatea Bremen, Germania, a găsit într-un dulap de bucătărie lingouri de aur care valorează aproape 100.000 de dolari. Dulapul fusese cumpărat de la rudele unui bătrân care