Patronii unei companii tocmai au primit o ofertă de 100 de miliarde de dolari, dar au refuzat: E dramatic de puțin!

14 noiembrie, 2017

Consiliul de Administraţie al producătorului american de chipuri pentru dispozitive mobile Qualcomm Inc a respins luni o ofertă de preluare în valoare de 103 miliarde de dolari venită de la rivalul Broadcom Lt, apreciind că această ofertă 'subevaluează în mod dramatic' Qualcomm, transmite Reuters.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Copoul negru pentru ”câinii roșii” » Roș-albii au scos numai două puncte din ultimele 5 vizite la Iași. Au dat 3 goluri și au primit 7

Este un meci esențial pentru Florin Bratu și pentru Dinamo mâine seară, de la ora 21:00, la Iași. Roș-albii sunt pe locul 10, mai aproape de un loc de retrogradare decât de podium.

ULTIMĂ ORĂ Unde se joacă meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo: "Varianta închirierii unei nocturne este una SF"

Dacia Unirea Brăila încheie prima zi dedicată 16-imilor de finală ale Cupei României prin meciul cu Dinamo, care are loc marți seară, de la ora 20.45. Organizatorii au decis ca jocul

O nouă televiziune românească tocmai s-a lansat

Abonații RCS&RDS și UPC vor putea vedea pe micile ecrane un nou canal TV românesc recent lansat. Este singurul canal de business din România.

FOTO Emoționant! Copilul bolnav de cancer care l-a refuzat pe Messi într-un spital din Barcelona: "Îl vreau doar pe Nemanja al meu"

Dušan Todorovic, băiețelul sârb în vârstă de 4 ani atins de neublastom, le-a spus doctorilor spanioli că nu-l vrea alături decât pe preferatul său, un jucător de

O nouă TELEVIZIUNE românească tocmai s-a LANSAT

Abonații RCS&RDS și UPC vor putea vedea pe micile ecrane un nou canal TV românesc recent lansat. Este singurul canal de business din România.